Frutek kašice u novom pakovanju – ukusna užina za aktivne mališane

Omiljene kašice naših mališana stižu i u sjajnom, novom pakovanju. Bilo da ste krenuli u šetnju, plažu, sportić, zdrava i ukusna užina biće vam na dohvat ruke.

Omiljene kašice naših mališana stižu i u sjajnom, novom pakovanju. Bilo da ste krenuli u šetnju, plažu, sportić, zdrava i ukusna užina biće vam na dohvat ruke. Kašice u novom pouch pakovanju namenjene su ne samo bebama (8+ meseci) već i našim starijim batama i sekama.

NOVI SJAJNI UKUSI : Kombinacija voća, žitarica i mlečnih proizvoda

Banana, breskva, kruška i jabuka sa dodatkom žitarica ili sve to u kombinaciji sa jogurtom. Ili pravi smuti od najsočnijeg voća: jagoda, grožđe, banana i jabuka. Ukusi su fantastični, ali ne verujte nam na reč – probajte i zaljubićete se u prvi zalogaj baš kao i vaš bebac. Sve Frutek kašice prolaze najrigoroznije kontrole kvaliteta sa nultom tolerancijom na pesticide i sve ono što ne sme da se nađe u kašici za bebe. Ukusno, sigurno i zdravo, napravljeno sa puno ljubavi za najmlađe.

Frutek kašice u novom pouch pakovanju biće bez premca omiljena kašica vaših mališana.

SAVRŠENA UŽINA ZA AKTIVNE MALIŠANE

Frutek pouch predstavlja idealno rešenje kada sa vašim bebama i dečicom želite da dan provedete napolju, na igralištu, izletu, ili otputujete na produženi vikend i godišnji odmor. Jednostavna upotreba omogućiće vam da vaši mališani ručkaju ukusne i zdrave obroke gde god da se nalazite.

Spakujte Frutek pouch u svoju torbu i kad dođe vreme za užinu, jednostavno odvrnete čep i užina je spremna.  Za konzumiranje vaše omiljene kašice nije vam potreban dodatni pribor, a vaš bebac će moći samostalno da ručka.

45 GODINA ISKUSTVA U PRIPREMI PRVIH VOĆNIH OBROKA ZA MALIŠANE

U Fructal fabrici u Sloveniji ukusne, sigurne i zdrave Frutek kašice pripremaju se  već 45 godina.

Sve Frutek kašice proizvedene su isključivo od najkvalitetnijeg, strogo biranog voća i skoro sve su obogaćene vitaminom C.

Sirovine koje se koriste su iz kontrolisane prerade moraju odgovarati najstrožim propisima svih prodajnih tržišta. To znači nultu toleranciju na ostatke pesticida, nitrata i nitrita iz đubriva, mikotoksina i teških metala.

A ono što je u Fructalu posebno važno jeste i sam ukus kašica. Jer, kako kažu, važno je da bebac voli da ručka i zato je samo ukusno ali i sigurno i zdravo, dovoljno dobro da zadovolji bebine kriterijume.

Uživajte u ukusu Frutek kašica u novom pakovanju i sa novim ukusima koje ćete obožavati. 

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img