„Još nam samo ale fale“ i „Nevidljiva ptica“, knjige uz koje su odrastale generacije dece, ponovo u prodaji!

„Još nam samo ale fale“ i „Nevidljiva ptica“, reizdanja dve najpopularnije slikovnice za decu uspešnog tandema Ršumović–Petričić, u prodaji su od utorka, 15. oktobra .   Pored hit knjiga „Vidovite priče“ i „Clairvoyant tales“ obradujte svoje mališane reizdanjima knjiga dva neprevaziđena dečja autora LJubivoja Ršumovića i Dušana Petričića. „Još nam samo ale fale“ (originalno izdanje […]

„Još nam samo ale fale“ i „Nevidljiva ptica“, reizdanja dve najpopularnije slikovnice za decu uspešnog tandema Ršumović–Petričić, u prodaji su od utorka, 15. oktobra .

 

Pored hit knjiga „Vidovite priče“ i „Clairvoyant tales“ obradujte svoje mališane reizdanjima knjiga dva neprevaziđena dečja autora LJubivoja Ršumovića i Dušana Petričića.

„Još nam samo ale fale“ (originalno izdanje 1974): Vesele pesmice o čudesnim alama i ostalim zmajevima kojima je teško odoleti. Nagrade: Zlatno pero Beograda, Neven, bronzana medalja na međunarodnom konkursu „Najlepše knjige sveta“ u Lajpcigu 1974, bronzana medalja na svetskoj izložbi „Knjiga u službi mira i napretka“ u Moskvi 1975.

„Nevidljiva ptica“ (originalno izdanje 1976): Duhovito i prijateljski Ršumović mladim sagovornicima prikazuje jedan živi, aktivan kosmos nastanjen ljudima, životinjama i stvarima podjednako obdarenim i sposobnim da govore o sebi i drugima, o ljubavi, drugarstvu, razumevanju i nerazumevanju, raznim ovozemaljskim čudesima koja se skrivaju u svakodnevici, u naizgled običnim trenucima našeg života.

Uz knjigu „Nevidljiva ptica“ na poklon dobijate i uspomenu na „Nevidljivu pticu“, bukmarker koji se štampa zajedno sa knjigom.

Svoj primerak knjige nađite u svim knjižarama lanca Delfi, Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Objavljeni PRELIMINARNI REZULTATI završnog ispita – mala matura 2024

Nakon preliminarnih rezultata na redu je rok za žalbe

Biljana Vasić: Zvono za razlaz je pisnulo i sve što je bilo, polako se zaboravlja

I tako do nove oluje, do novih nezananja, do sledećeg zaprepašćenja nad stvarnošću koju živimo, do narednog nagoveštaja da je balon pred pucanjem. A oluje su ćudljive. Nikada se ne zna koja će biti naša...

Danas se obeležava SVETSKI DAN MUZIKE

Svakog 21. juna širom sveta obeležava se svetski dan muzike - umetnosti u kojoj uživamo na razne načine

Crveni meteo-alarm za naredne dane – pročitajte šta to znači

Samo što je stiglo leto - temperature već tropske zbog čega stručnjaci najavljuju da će na snazi biti crveni-meteo alarm

Objavljena rešenja za TEST IZ IZBORNOG PREDMETA – mala matura 2024

Poslednji test koji su mali maturanti polagali bio je iz predmeta koji su sami odabrali

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img