Za vikend – prolećni Dečiji sajam

Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka XVII POLIMARK dečijeg sajma, koji će trajati od 06. do 08. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Polimark dečijem sajmu. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu, a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Žandermerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju.

Prijatelji manifestacije sedamnaestog POLIMARK dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Becutan.

spot_img
spot_img

Najnovije

RođenDARivanje pokrenulo trku pesnika – čitanje i knjige kao inspiracija

Na portalu Detinjarije rođendan se slavio darivanjem, a među najmaštovitijim bili su pesnici

Kreativnost nema granice – sedmaci iz OŠ „Ivo Lola Ribar“ Novi Sad pisali pesmice na engleskom jeziku

Naši drugari bili su jako kreativni, pa su učenici OŠ "Ivo Lola Ribar" iz Novog Sada pisali pesme na engleskom jeziku

Foksi je dobio svoj lik – evo kako su ga naši drugari zamislili

Jedan od glavnih likova našeg rođenDARivanja bio je i jazavičar Foksi

Čitanje je u problemu – a vaši slogani su mu pomogli

Nagrađivanje najboljih slogana za čitanje koji će ga promovisati...

Najbolji rasplet odlomka „Pod hrastovom klupom“ – nagrada knjiga Kreativnog centra

U okviru našeg 'rođenDARivanja' negovali smo kreativnost i pustili maštu na sunce

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img