Promotivna cena za „The Royal Horse Gala“ akrobatski šou povodom Dečije nedelje

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja na sceni, gostovaće po prvi put u Srbiji, sa predstavom ”Pegasus” u Kombank Areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju, 26.10.2014. u 12h. Komabank Arena se pridružuje dešavanjima posvećenim deci i slavi Dečiju nedelju, povodom koje je od 8-12. oktobra […]

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja na sceni, gostovaće po prvi put u Srbiji, sa predstavom ”Pegasus” u Kombank Areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju, 26.10.2014. u 12h.

Komabank Arena se pridružuje dešavanjima posvećenim deci i slavi Dečiju nedelju, povodom koje je od 8-12. oktobra obezbedila promotivnu cenu ulaznica od 1500 rsd za program The Royal Horse Gala i predstavu „Pegasus“, za svu decu i njihovu pratnju, na svim prodajnim mestima!

Krilati konj iz grčke mitologije “doleće” u halu 3 Beogradskog sajma na Dečiji sajam od 17. do 19. oktobra, gde će zainteresovani moći dobro da se zabave zahvaljujući posebnoj mobilnoj aplikaciji, koja omogućava pojavljivanje i fotografisanje sa glavnim likom iz predstave – Pegazom, koji će ih bar na trenutak, očarati i odvesti u svet fantazije.

U okviru 10. Dečijeg filmskog festivala Kids festa, u periodu od 13. do 19. oktobra, posetioci širom će biti u prilici da gledaju zanimljive filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova, a najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni, kao i prilika da uhvate Pegaza iz predstave u još jednoj od njegovih virtualnih avantura, slikaju se sa njim, šeruju na društvenim mrežama, nasmeju i zabave!

The Royal Horse Gala je šou pun magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode nadaleko čuvene vrste konja, poreklom sa evropskih kraljevskih dvorova i koji do današnjih dana nose naziv kraljevski zbog svojih korena, a veoma su retki i cenjeni u svetu, poznati po svojoj inteligenciji, osetljivosti i poslušnosti.

Predstava odiše elegancijom, harmonijom i snagom koja se iskazuje u partnerstvu i posebnoj vezi koja postoji između konja i jahača.

The Royal Horse Gala ”Pegasus”, nastala u saradnji sa Jean-Marc Imbertom, puna je neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će užvati svi mali i veliki ljubitelji konja i kvalitetne zabave.

spot_img
spot_img

Najnovije

13. maj 1980. Zbog Tita zamalo da nemamo matursko veče

Rock & roll je bio svuda oko nas, mirisalo je na novi val i vuklo na ples. Mogao si izgledati kako hoćeš, ići gde hoćeš, raditi šta hoćeš – naravno u spektru ponuđenog. Bili smo mangupčići, ali svetlosnim godinama daleko od ičeg nalik kriminalu.

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img