Dečje radionice na Kalemegdanu u okviru Noći muzeja

U okviru manifestacije „Noć muzeja“, 7. juna 2014. godine od 18.00 do 21.00 čas na Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu, biće održana radionica za decu „Pozorište realnost“. Radionica, zasnovana na principima „primenjenog teatra“, namenjena je deci uzrasta od četiri do 16 godina, koja će sa profesionalnim animatorima, kroz igru, uvežbavati odgovore na realne životne situacije i […]

U okviru manifestacije „Noć muzeja“, 7. juna 2014. godine od 18.00 do 21.00 čas na Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu, biće održana radionica za decu „Pozorište realnost“.

Radionica, zasnovana na principima „primenjenog teatra“, namenjena je deci uzrasta od četiri do 16 godina, koja će sa profesionalnim animatorima, kroz igru, uvežbavati odgovore na realne životne situacije i kroz grupni rad pronalaziti najbolja rešenja. Zadatak radionice je, da kroz igru i stvaralaštvo, deca razviju socijalne veštine kao što su komunikacija, timski rad, tolerancija, razumevanje i prihvatanje drugih, razrešenje konfliktnih situacija.

Radionica će početi igrama upoznavanja i opuštanja, nastavlja se serijom tehnika kojima se deca osnažuju da sama rešavaju probleme u svom okruženju i pronalaze načine da u svojim okruženjima ostvare što bolju saradnju kroz igru, stvaralaštvo i razumevanje.

Tokom septembra biće organizovane još tri radionice, u okviru kojih će četvoro profesionalnih animatora raditi sa decom. Radionice će voditi ApsArt – centar za pozorišna istraživanja, u organizaciji Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava“.

Tokom Noći muzeja (7. juna 2014), u Galeriji Beogradske tvrđave u Stambol kapiji biće organizovana i kreativna radionica crtanja za decu, koju će voditi studenti Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu (odsek: dizajn tekstila). Radionica će biti održana od 18.00 do 21.00 čas.

Prijave za radionice nisu potrebne.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Kod kuće se opuštamo i postajemo svoji – u najgorem izdanju. Za koga da se sređujemo? Za partnera, decu, mačku?

I tako, godinama, polako se pretvaramo u ljude koje ni sami ne bismo želeli da sretnemo na ulici.

Stigla REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE – proverite tačne odgovore

Nakon polaganja testa iz matematike u okviru male mature, đaci su samo na korak do kraja - sutra test iz izbornog predmeta

Važno za srednjoškolce: Kada će početi da se polaže DRŽAVNA MATURA

Odlagana iz tehničkih razloga, državna matura će se ipak polagati nakon probne verzije

Zar je moguće da su u ovoj državi konji plaćeniji od učitelja?

Priprema za život se ne može dešavati u zatvorenim sobama zvanim učionica, ako nam je iskreno stalo do škole po meri deteta

Za dobrotu je potrebna samo prilika koju treba iskoristiti (VIDEO)

Jedna sitnica može probuditi dobro u svakom čoveku, potrebno je samo prepoznati priliku i učiniti dobro delo

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img