Dve nove knjige iz edicije „Mali istraživači“!

Ovog leta stigle su i dve nove knjige za sve radoznale čitaoce – Podvodni svet i Bube i…, a do kraja godine očekuju nas još dva nova izdanja iz ove edicije – Svemir i Ljudsko telo.

Pozivaju se svi mali istraživači da otvore prozorčiće ovih interesantnih kartonskih knjiga i saznaju zanimljivosti o svetu koji ih okružuje.

U okviru edicije Mali istraživači Kreativni centar objavio je do sada četiri izdanja: U pokretu, Životinjski svet, Dinosaurusi i Seosko imanje. Ovog leta stigle su i dve nove knjige za sve radoznale čitaoce – Podvodni svet i Bube i…, a do kraja godine očekuju nas još dva nova izdanja iz ove edicije – Svemir i Ljudsko telo.

Mali istrazivaci obe knjige

U knjizi Podvodni svet deca će, otvarajući prozorčiće, saznati zanimljivosti o životinjama koje žive u okeanu i oko njega i istražiće čudesan podvodni svet mora i okeana. Saznaće nešto više o opasnim predatorima i pretnjama s kojima se morska stvorenja suočavaju čovekovom krivicom. Upoznaće najbrže ribe, kao i kornjače koje putuju prevaljujući velike razdaljine. Otkriće brodske olupine i čudesne ribe koje žive u velikim dubinama.

U knjizi Bube i… mališani će se sresti s nekim od najživahnijih, najjezivijih i najlepših stvorenja u prirodi i saznaće interesantne informacije o životu insekata i drugih sitnih životinja koje gmižu, lete i mile oko njih. Otvaranjem prozorčića upoznaće čudesne leptire koji lepršaju okolo, zaviriće u košnicu, a otkriće i razlog zbog kojeg neke bube imaju tako jarke boje. Naučiće nešto više o ekstremnim pojavama u životu insekata, od onih najmanjih do najvećih.

Izdanja Kreativnog centra možete naručiti preko sajta www.kcknjizara.rs, kupiti u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (TC Eurocentar, Makedonska 30), ili u nekoj od bolje snabdevenih knjižara širom Srbije.

 

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Kod kuće se opuštamo i postajemo svoji – u najgorem izdanju. Za koga da se sređujemo? Za partnera, decu, mačku?

I tako, godinama, polako se pretvaramo u ljude koje ni sami ne bismo želeli da sretnemo na ulici.

Stigla REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE – proverite tačne odgovore

Nakon polaganja testa iz matematike u okviru male mature, đaci su samo na korak do kraja - sutra test iz izbornog predmeta

Važno za srednjoškolce: Kada će početi da se polaže DRŽAVNA MATURA

Odlagana iz tehničkih razloga, državna matura će se ipak polagati nakon probne verzije

Zar je moguće da su u ovoj državi konji plaćeniji od učitelja?

Priprema za život se ne može dešavati u zatvorenim sobama zvanim učionica, ako nam je iskreno stalo do škole po meri deteta

Za dobrotu je potrebna samo prilika koju treba iskoristiti (VIDEO)

Jedna sitnica može probuditi dobro u svakom čoveku, potrebno je samo prepoznati priliku i učiniti dobro delo

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img