Heklani novogodišnji ukrasi za jelku i dom (VIDEO)

Da li znate da heklate? Zapravo je vrlo lako savladati osnovne bodove, a uz video upustva možete čak napraviti heklane pahuljice, kugle za jelku, čak i heklane božićne jelkice kojima ćete ukrasiti kuću.   Potrebni su vam pamučni konac, heklica, malo vežbe i strpljenja. Pogledajte nekoliko video uputstava i probajte da naučite i sami:   […]

Da li znate da heklate? Zapravo je vrlo lako savladati osnovne bodove, a uz video upustva možete čak napraviti heklane pahuljice, kugle za jelku, čak i heklane božićne jelkice kojima ćete ukrasiti kuću.

 

Potrebni su vam pamučni konac, heklica, malo vežbe i strpljenja. Pogledajte nekoliko video uputstava i probajte da naučite i sami:

 

Heklane pahuljice:

Heklana šećerlema:

Heklana novogodišnja jelka:

Heklani božićni venac

Heklane novogodišnje kugle:

Heklane novogodišnje lampice

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img