Visibaba od papira na osam načina

Kako biste proslavili dolazak novog godišnjeg doba, ukrasite svoj dom ili učionicu visibabama, koje možete napraviti na više načina.

Visibabe su simbol buđenja proleća i radost kako za decu tako i za odrasle. Kako biste proslavili dolazak novog godišnjeg doba, ukrasite svoj dom ili učionicu visibabama, koje možete napraviti na više načina.

Kako biste proslavili dolazak novog godišnjeg doba, ukrasite svoj dom ili učionicu visibabama, koje možete napraviti na više načina. Visibaba od papira lako se pravi pa ćete se, radeći nešto kreativno, zabaviti i vi i deca.

visibabe uradi sam

Od semenki bundeve: Krokotak.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Pogled kroz ključaonicu braka: Uvek je “onaj drugi” više kriv

“Kada bi on samo manje radio, kada bi ona samo manje komentarisala, kada bi njena mama ređe dolazila, sve bi bilo, da ne kažem - banja”. U realnosti, i kada zagrebemo dublje, postoji mnogo toga što nije tako jednostavno, evidentno i podrazumeva odgovornost i analizu ponašanja oba supružnika. - Piše Ana Jokić, psihoterapeut

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img