Radionica za decu „Čokoladna olimpijada znanja“ u Prirodnjačkom muzeju

Prirodnjački muzej u Beogradu u toku ove nedelje organizuje raznovrstan program za decu i  roditelje i poziva vas da posetite aktuelnu izložbu „Crno i belo – priča o čokoladi“: Galerija Prirodnjačkog muzeja, Mali Kalemegdan 5, Beograd: U sredu, 12. februara 2014. u periodu 13-15 sati, autorsko vođenje kroz izložbu „Belo i crno – priča o […]

Prirodnjački muzej u Beogradu u toku ove nedelje organizuje raznovrstan program za decu i  roditelje i poziva vas da posetite aktuelnu izložbu „Crno i belo – priča o čokoladi“:

Galerija Prirodnjačkog muzeja, Mali Kalemegdan 5, Beograd:

U sredu, 12. februara 2014. u periodu 13-15 sati, autorsko vođenje kroz izložbu „Belo i crno – priča o čokoladi“. Autor dr Desa Đorđević Milutinović posetiocima će otkriti mnoge zanimljivosti o istoriji i blagotvornom dejstvu čokolade. Program u navedenom terminu je besplatan za sve posetioce. Nije potrebna najava.

U četvrtak, 13. februara 2014. u periodu 13-15 satistručno vođenje kroz izložbu „Belo i crno – priča o čokoladi“ i radionica za decu „Čokoladna olimpijada znanja“. Radionicu realizuje Dragana Vučićević. Obavezno prijavljivanje na telefon 011 3442 149. Program u navedenom terminu je besplatan za sve posetioce.

U petak, 14. februara 2014. u periodu 13-15 sati, ekskluzivna Radionica za izradu čokoladnih pralina za telo, u saradnji sa srednjom Farmaceutsko – hemijskom školom u Beogradu. Učesnice radionice će se putem predavanja upoznati sa upotrebom čokolade u kozmetičke svrhe, kao i tajnama izrade pralina i krema za telo. Svaka učesnica će imati priliku da napravi čokoladnu pralinu i odmah je upotrebi na svojoj koži. Broj učesnika je ograničen na 25. Radionicu realizuje Aleksandra Savić. Obavezno prijavljivanje na telefon 011 3442 149. Program u navedenom terminu je besplatan za sve posetioce.

U subotu, 15. februara 2014. besplatan ulaz na izložbu „Crno i belo – priča o čokoladi“ u periodu 10-18 časova.

Studentski kulturni centar, Kralja Milana 48, Beograd

U četvrtak, 13. februara 2014. u 18 sati predavanje Autohtone sorte voća Srbije, bogatstvo prirode i čoveka. Predavač: Aleksandra Savić, viši kustos. Predavanje se realizuje u organizaciji Studentskog kulturnog centra, udruženja U širokom krugu i Prirodnjačkog muzeja. Ulaz je besplatan.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Kod kuće se opuštamo i postajemo svoji – u najgorem izdanju. Za koga da se sređujemo? Za partnera, decu, mačku?

I tako, godinama, polako se pretvaramo u ljude koje ni sami ne bismo želeli da sretnemo na ulici.

Stigla REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE – proverite tačne odgovore

Nakon polaganja testa iz matematike u okviru male mature, đaci su samo na korak do kraja - sutra test iz izbornog predmeta

Važno za srednjoškolce: Kada će početi da se polaže DRŽAVNA MATURA

Odlagana iz tehničkih razloga, državna matura će se ipak polagati nakon probne verzije

Zar je moguće da su u ovoj državi konji plaćeniji od učitelja?

Priprema za život se ne može dešavati u zatvorenim sobama zvanim učionica, ako nam je iskreno stalo do škole po meri deteta

Za dobrotu je potrebna samo prilika koju treba iskoristiti (VIDEO)

Jedna sitnica može probuditi dobro u svakom čoveku, potrebno je samo prepoznati priliku i učiniti dobro delo

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img