Rukometni klub Novi Beograd poziva mališane da se priključe najmasovnijoj školi rukometa u Srbiji

Deco, ako želite da se družite sa vršnjacima, da osetite sportski duh i naučite da igrate rukomet pod nadzorom naših školovanih trenera, javite nam se u što većem broju.

rukometni klub novi beogradRukometni klub „Novi Beograd“ organizuje upis u školu rukometa koja radi po planu i programu Nikole Maksimovića zasnovanom na metodama uglednog i renomiranog profesora Branislava Pokrajca.

Rukometni klub „Novi Beograd“ je već godinama unazad lider među rukometnim klubovima u Beogradu. Izabrani smo za najbolji rukometni klub u Beogradu 2011, 2014, 2015, 2016, 2017 i 2018. godine! Od osnivanja kluba sve selekcije su osvojilie preko 300 pehara i medalja!

Škola rukometa RK „Novi Beograd“ je najmasovnija u Srbiji u radu sa uzrastom od 6-12 godina. Mali rukometaši i rukometašice su uključeni u takmičenja Mini-lige rukometnog saveza Beograda, i učestvuju na svim turnirima u mini-rukometu u Srbiji, kao i na nekoliko međunarodnih turnira.

Deco, ako želite da se družite sa vršnjacima, da osetite sportski duh i naučite da igrate rukomet pod nadzorom naših školovanih trenera, javite nam se u što većem broju. Vi ćete, uz posvećenost treninzima, uz druženje i igru biti oni koji će se ubrzo takmičiti, putovati, osvajati medalje.

skola rukometa za decuPoziv upućujemo i roditeljima da bi se uvidom u naš rad uverili da su im deca u zdravoj sredini, da se o njima brine, da se u našem rukometnom klubu „Novi Beograd“ razvijaju ne samo sportski i takmičarski duh, već i pedagoški aspekti, osećaj za zajedništvo, što je sve preduslov za zdrav psihofizički razvoj njihove i naše dece.

Treninzi za najmlađe članove su organizovani na nekoliko lokacija na Novom Beogradu. Sa njima radi 6 trenera sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađim polaznicima. Očekujemo da nam se javite i postanete deo Rukometnog kluba „Novi Beograd“.
rukomet za decu beograd

O KOORDINATORU KLUBA: 

Nikola Maksimović već više od 20 godina radi kao rukometni trener i  dokazao se u rukovođenju i dobroj organizaciji kluba. U nekoliko klubova je organizovao rad sa najmlađima a 2009. pokreće RK Novi Beograd koji je lider u radu sa najmlađima. Od 2014. je radio u Izraelu gde je oforimio i rukovodio školom rukometa u Makabiju iz Tel Aviva. Od ove sezone ponovo je kordinator škole u RK Novi Beograd koji trenutno broji 160 članova (dečaci i devojčice) svih uzrasta.

Koncept škole je da se kroz rukometni trening prilagođen uzrasnoj kategoriji razvija elementarna motorika uz  proveren sistem rada. Kroz  pedagoške principe deca se edukuju, uče radu, redu i disciplini i poštovanju jedni drugih. Napredniji polaznici kasnije nastavljaju u takmičarskim selekcijama gde kroz razne međunardone kampove i turnire dobijaju na širini koja im je neophodna u svakodnevnom životu.

E-mail: rknovibeograd@gmail.com

Telefon: 061-60-20-992

Lice za kontakt: Nikola Maksimović

Telefon: 064-1500-440

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Tamo gde je odbrana svog mišljenja važnija od razumevanja, nema konverzacije, samo nadmudrivanja.

Način na koji pričamo sa drugima pokazuje zapravo mnogo više o nama i našim stavovima, našem karaktoru, ličnosti i mišljenju...

Dehidratacija kod dece može biti opasna – evo kako prepoznati prve znake

Dehidratacija kod dece javlja se češće nego kod odraslih zbog njihovog mnogo aktivnijeg dnevnog ritma

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img