Kraljica urednosti savetuje kako da organizujete dečiju sobu

Ovo su saveti za sređivanje roditeljima koji padnu u očajanje svaki put kada provire u dečiju sobu kojom caruju nered i pretrpanost.

saveti za sredjivanje mari kondo sredjivanjeMeri Kondo je japanska „kraljica urednosti“ o čijim metodama za držanje domaćinstva u savršenom redu smo već pisali.  Njeni saveti za uređenje popularni su širom sveta, a ovaj put, donosimo njene preporuke roditeljima koji padnu u očajanje svaki put kada provire u dečiju sobu kojom caruju nered i pretrpanost.

Ako verujete da je nemoguće izboriti se sa time, Meri Kondo ima neke ostvarive metode za oslobađanje od nereda u dečijoj sobi:

1. Rašćistite sve odjednom i jednom za svagda. Počnite sa odećom, pređite na knjige, zatim na papire, ostale stvari i završite sa stvarima za koje su sentimentalno vezani.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Pogled kroz ključaonicu braka: Uvek je “onaj drugi” više kriv

“Kada bi on samo manje radio, kada bi ona samo manje komentarisala, kada bi njena mama ređe dolazila, sve bi bilo, da ne kažem - banja”. U realnosti, i kada zagrebemo dublje, postoji mnogo toga što nije tako jednostavno, evidentno i podrazumeva odgovornost i analizu ponašanja oba supružnika. - Piše Ana Jokić, psihoterapeut

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img