Obezbedite BESPLATNU ulaznicu za vebinar “Mama, pronađi posao koji želiš!”

Vebinar “Mama, pronađi posao koji želiš!” u organizaciji portala NajboljaMamaNaSvetu.com možete da pratite uživo 01. i 02.12.2022 od 17h potpuno BESPLATNO

Fantastična vest za sve mame koje traže ili žele da promene posao! Vebinar “Mama, pronađi posao koji želiš!” u organizaciji portala NajboljaMamaNaSvetu.com možete da pratite uživo 01. i 02.12.2022 od 17h potpuno BESPLATNO, dovoljno je da popunite upitnik ispod.

https://forms.gle/JT8iMpY9ujEvQN5s5

Vebinar, pristup snimku vebinara na 90 dana i sve dodatne materijale možete kupiti za 1.500 RSD (umesto 6.000 RSD) NA LINKU OVDE. (https://najboljamama.shop/products/webinar-mama-pronadi-posao-koji-zelis)

Traženje posla i povratak na posao sa samopouzdanjem, jakim CV-ijem i poznavanjem sopstvenih prava je mnogo lakše, uspešnije i lepše iskustvo. Tu mamama pomaže vebinar “Mama, pronađi posao koji želiš!”

Vebinar je idealan za sve mame koje razmišljaju o novom poslu ili povratku na stari, ali i za one koje misle da su se malo “zakopale” na postojećem poslu i ne uspevaju (ili se ne usuđuju) da pronađu željeni posao. Otkrijte koje veštine možete da prenesete iz majčinstva u vaš CV, uklonite blokadu da ne možete biti dobra majka ako želite da radite, pripremite se za intervju, poboljšajte svoj LinkedIn profil i način na koji se predstavljate. Ovo je za sve žene koje žele da se bave i karijerom i majčinstvom, sve ove teme su pokrivene!

PREDAVANJA:

ČETVRTAK 01.12.2022.

17:00 h – Budite autentični u predstavljanju – ključne stvari za dobar CV, LinkedIn i razgovor za posao – Tanja Radikić, HR manager, Medica Pharma Linea

HR profesionalac sa iskustvom od preko 20 godina. Tokom ovog perioda bavila se selekcijom, biznis koučingom za menadžment pozicije, kreiranjem i izvođenjem trening programa za zaposlene, edukacijom zaposlenih, sa naglaskom na usavršavanje komunikacijskih veština, organizovanjem tim bildinga i drugim HR procesima. Poseduje SDI sertifikat (alat za procenu ličnosti koji se koristi u edukaciji), kao i sertifikat iz Kognitivno Bihejvioralnog Koučinga.

18:30 h – Ah, ti testovi! Razbijte tremu uz primere iz prakse – Slobodan Jović, osnivač i direktor talent platforme recruiter.hr/Selekcija.hr

Kreator je softvera za online psihološko testiranje i anketiranje kandidata za posao i zaposlenih. Diplomirani je psiholog, a već više od 20 godina radi u području organizacijske psihologije, odnosno učestvuje u procenama kandidata za posao i zaposlenih. Svoj entuzijazam i znanje je pretočio u razvoj inovativne platforme koja osigurava kvalitet klasičnog načina procene, ali u skladu sa razvojem tehnologije i modernim zahtevima tržišta rada.

19:00 h – Priče iz stvarnog života – mame koje su skoro promenile ili našle posao -Tatjana Vidaković, glavni urednik sadržaja Infostud.com; Maja Kosić Vučković, direktor marketinga Veropolous doo; Simone Vesić, marketing specijalista Harmonity Group

 

PETAK 02.12.2022.

17:00 h – Nadogradite ili ponovo izgradite samopouzdanje – preduslov za uspeh i zadovoljstvo – Tatjana Šešum, klinički psiholog i magistar psihologije

Ima preko 25 godina prakse kao bračni i porodični terapeut. Autor je devet knjiga iz psihologije. Bavi se i homeopatijom i floriterapijom, redovno organizuje psihološke radionice i edukacije u svom psohološkom savetovalištu „Komunikacije“.

18:00 h – Upoznajte svoja prava na poslu – šta bi trebalo, a šta MORATE da znate kao mama koja traži posao – Bojana Bogojević, diplomirani pravnik, Expert za održivi razvoj i korporativno upravljanje

Završila je postdiplomske studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je položila i pravosudni ispit. Pohađala je više međunarodnih škola za talente iz oblasti prava i ekonomije. Koautor je dve stručne knjige i autorka je više stručnih tekstova i naučnih radova iz oblasti prava i korporativnog upravljanja. Aktivna je učesnica na mnogobrojnim domaćim i inostranim naučnim skupovima.

19:00 h – „Freelance“ poslovi za početnike – tim NajboljaMamaNaSvetu.com

MAMA, pronađi posao koji želiš! webinar dolazi u pravi čas kada želite da se vratite na posao ili da napredujete u svojim karijernim ciljevima.

 

PRE WEBINARA:

  • Želite da pronađete posao ali ne znate odakle da krenete;
  • Nemate sređene glavne alate za nalaženje posla;
  • Mislite da više ne možete da se snađete u poslovnom svetu;
  • Nesigurni ste u sebe i ne verujete da postoje adekvatni poslovi za vasImate osećaj nezadovoljstva;
  • Osećate nesigurnost pri traženju posla.

 

NAKON WEBINARA ĆETE:

  • Biti ponosne na sebe, jer ste preduzele važan korak;
  • Osetićete da sve držite pod kontrolom;
  • Imaćete više samopouzdanja u poslovnim vodama;
  • Imaćete idealan posao u skladu sa znanjem i veštinama.

 

Za dva dana, u sklopu intenzivnih predavanja, podelićemo sa vama sve potrebne informacije koje će vas dovesti do posla koji ste dugo priželjkivali.

Posebna ponuda:

Vebinar, pristup snimku vebinara na 90 dana i sve dodatne materijale možete kupiti za 1.500 RSD (umesto 6.000 RSD) NA LINKU OVDE. (https://najboljamama.shop/products/webinar-mama-pronadi-posao-koji-zelis)

Ovo vam obezbeđuje bonus učešće na posebnoj radionici “#IamRemarkable”- Ponosna na svoj uspeh; Kako da promovišeš svoja dostignuća i ubrzaš karijeru

Subota 03.12. u 10:00h. Radionica se održava uživo putem Zoom platforme i bez snimanja.

#IamRemarkable je Google-ova globalna inicijativa koja ima za cilj da osnaži sve, a posebno žene, da slave svoja dostignuća i otvoreno razgovaraju o njima kako na radnom mestu tako i van njega. Naučićete zašto je samopromocija neophodan saveznik u razvoju karijere i dobiti konkretne alate koji će vam pomoći da ovu veštinu razvijete na pravi način.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img

Najnovije

13. maj 1980. Zbog Tita zamalo da nemamo matursko veče

Rock & roll je bio svuda oko nas, mirisalo je na novi val i vuklo na ples. Mogao si izgledati kako hoćeš, ići gde hoćeš, raditi šta hoćeš – naravno u spektru ponuđenog. Bili smo mangupčići, ali svetlosnim godinama daleko od ičeg nalik kriminalu.

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img