Čiste ruke u proleće

Za sve one situacije u kojima je sapun daleko kod kuće a protiv prljavštine se treba odmah boriti i izboriti

Sa prvim sunčanim danima i lepim vremenom kreću i razne dečije aktivnosti van kuće, odlazak u parkove, igranje u pesku, izleti, igre loptom i slične dečije radosti.

Sve to sa sobom nosi puno novih kontakata dece sa okolinom. Deca radoznala kakva jesu želeće sve da istraže, da dodirnu, upoznaju sve sprave u parku, travu, cveće… a neki mali nestašci će posegnuti i za nekim otpatkom koji je na žalost završio van kante.

Majke i svi oni koji brinu o deci i provode vreme sa njima znaju da će uglavnom trčati za malom decom i govoriti im šta ne bi trebalo da diraju dok će i stariju decu opominjati, da češće peru ruke. Čak će se svima ponekad učiniti da je sve bilo lakš zimi, sa snegom, deca su imala rukavice prvenstveno zbog hladnoće, ali one su ih isto tako štitile i od prljavštine velegrada.

Lilly drogerije su za najmlađe napravile savršeni proizvod koji će deci pranje ruku učiniti zanimljivim. Nikada ni jednoj generaciji dece pranje ruku nije bilo hobi, samim tim što je moranje i nešto o čemu roditelji prečesto zvocaju. Uvek u žurbi da nešto ne propuste, deca prosto nemaju kad, sve i da su stvoreni uslovi za pranje ruku u školi ili vrtiću, oni to rade brzinski, ovlaš ili uopšte ne peru ruke. Sada, sa novim tečnim sapunom specijalno kreiranim kako za svakodnevno pranje nežne dečije kože bez isušivanja i iritacije tako i dizajnom spremnim da očara i devojčice i dečake, pranje ruku će postati igra sa princezom koja je tu radi devojčica i gusarima koji su na ambalaži plavog tečnog sapuna za dečake.

tecni sapun za decu

Za sve one situacije u kojima je sapun daleko kod kuće a protiv prljavštine se treba odmah boriti i izboriti – Lilly opet ima rešenje.

Tada u pomoć priskaču proizvodi novije generacije kao što su gelovi za suvo pranje ruku i antibakterijske vlažne maramice, koje će deci biti draže – što zbog lakoće korišćenja – što zbog svojih atraktivnih ambalaža i prijatnih mirisa. Mame ko mame, pristaju na sve kompromise i adekvatne zamene sapuna, samo da higijena bude na nivou.

gel za suvo pranje

Spas za sve prilike kada su deca daleko od česme su antibakterijski gelovi za suvo pranje ruku. Gel poseduje trenutno antibakterijsko dejstvo. Sem toga, sadrži i mikrokapsule vitamina E koji dodatno neguje kožu. Odličan je kako prilikom putovanja tako i za bilo koju situaciju kada je potrebno brzo i efikasno pranje ruku. Posebno je oduševio školarce i omogućio im uštedu vremena na velikim i malim odmorima.

lilly_visenamenske_vlazne_maramice_945

Svi proizvodi su dermatološki testirani i hipoalergijski i samim tim na strani mama i dece. Sa tečnim sapunima i antibakterijskim gelovima Velnea kids ovog proleća nema opasnosti od prljavštine i svega onoga što iz nje vreba.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Koliko od 1. jula iznosi roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete?

Povećan je iznos roditeljskog dodatka za rođenje prvog, drugog, trećeg i četvrtog deteta, a novine važe za bebe rođene posle 1. jula

Sva deca lažu – a zašto ih ne treba kažnjavati za to?

Roditeljima uvek smeta kad primete da njihova deca lažu, ali znate li zašto oni to rade i kada zaista počinju da shvataju šta je laž?

“SHAPING FUTURES” – revija frizura mladih, talentovanih frizera

U saradnji sa “Školom za negu lepote” iz Beograda, prvi put u Srbiji je realizovana ovakva društveno odgovorna inicijativa

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img