Druženje sa Ršumom na vikend kampu „Akademija IDEM I JA“

U organizaciji Ršum Fondacije od 11. do 13. novembra odrava se vikend kamp „Akademija idem i ja“  u Obrazovno vaspitnom centru „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill.

U organizaciji Ršum Fondacije od 11. do 13. novembra odrava se vikend kamp „Akademija idem i ja“  u Obrazovno vaspitnom centru „Ljubivoje Ršumović“ Sopot Hill.

Ovaj kamp donosi jedinstven koncept druženja, učenja, razmišljanja i kreativnosti kod mladih ljudi uvodeći ih u čarobni svet poezije i književnosti, kako bi spremni kročili u svet odraslih bez straha i nepoznanica.

Polaznici kampa mogu da učestvuju na različitim radionicama, druž se sa Ršumom i drugim umetnicima koji su predavači na kampu i provedu tri nezaboravna dana u predivnom ambijentu u čistoj prirodi a nadomak Beograda.

Popularni dečiji pisac Uroš Petrović o svojim utiscima s prethodnog kampa kaže: “Pa zamislite samo, koliko je dece imalo priliku da se sa svojim omiljenim piscem druži u školi koja nosi njegovo ime? Ne mnogo. A ovo što smo uradili sa njima u ta tri dana, prevazilazi sva iskustva koja smo do sad imali, to je sigurno.”

Ršum vas poziva da se već sad prijavite i to pozivom na telefone 069/3034846 i 063/567747 ili slanjem mejla na adresu akademija@fondacijarsum.rs.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Da li će onaj ko nasrne na prosvetare ići u zatvor

Najavljene izmene Krivičnog zakonika podelile stručnu javnost na one koji smatraju da će prosvetni radnici biti zaštićeniji i druge koji su mišljenja da je reč o krivičnopravnom populizmu

Od Biblije preko nauke zdrava porodica i partnerski odnosi su prioritet

O tome da je finansijska nesamostalnost odrasle žene teška i ponižavajuća, o umisljenosti da samo majka u sebi ima ljubav i da detetu samo majka treba... su takođe vrlo opterećujuće za mlade mame.

“Mučimo generacije dece da bismo svi zadržali svoja radna mesta”

Naša deca koja odu u inostranstvo procvetaju u drugim sistemima gde se uči samo ono što je važno, a ne sve što postoji u toj struci

Da li nastavnici i dalje vole svoj posao

"Ovaj posao ne treba da radi, niti može da ga radi, niko ko ga ne voli. To mogu da vam kažem pouzdano, jer krajem godine idem u penziju, i nikada, nijednom mi se nije desilo da poželim da odem."

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img