Kuda za vikend? Besplatne ulaznice za „ČUVARE ZMAJEVOG BLAGA“ – dečju predstavu u tramvaju

Reč je o interaktivnoj dečjoj predstavi „Čuvari zmajevog blaga“ koja je na tramvajskom repertoaru 16-17. aprila, u šest termina!

Ulaznica za predstavuJoš uvek nemate planove kako sa decom da provedete vikend? Predlažemo vam nezaboravnu jednosatnu vožnju tramvajemkroz Beograd u društvu čarobnjakai golicljivog Zmaja! Reč je o interaktivnoj dečjoj predstavi „Čuvari zmajevog blaga“ koja je na tramvajskom repertoaru 16-17. aprila, u šest termina! Za ulaznice se možete prijaviti na sajtu Erste Banke.

Predstava odgovara uzrastu od 6 do 10 godina, ali će uz podršku roditelja u njoj sigurno uživati i mlađa deca.Trk na stranicu sa prijavnim formularom,jer vremena za rezervaciju i preuzimanje besplatnih karata imate do petka, 15. aprila.

Nakon što u formularu označite željeni termin, broj traženih ulaznica (opcije su otvorene do popunjavanja mesta), ostavite svoj e-mail i potvrdite prijavu, tim Erste Banke će vam dostaviti elektronske ulaznice uz informacije o mestu polaska i trasi.

Motivi iz predstave preuzeti su iz istoimene mobilne igrice koju je Banka prošle godine razvila u okviru programa za finansijsku edukaciju ErsteZnali, u želji da najmlađi kroz igru nauče važne stvari o novcu. Zmaj deci velikodušno deli svoje blago, ali da bi ga sačuvala treba da znaju odgovore na brojna pitanja. Na ovaj način, kroz interakciju i zabavu deca prave svoje prve korake ka finansijskom opismenjavanju i stvaraju odličnu osnovu za upravljanje novcem. Igrica je prilagođena za osnovce nižih razreda osnovne škole, u saradnji sa psiholozima i pedagozima, a može se besplatno preuzeti sa servisa Google Play i App Store.

Igrica i predstava „Čuvari Zmajevog blaga“ predstavljaju savremene edukativne alate, koji konstruktivno okupiraju pažnju dece i pomažu roditeljima da im pojasne koliko truda i vremena treba da ulože da bi mogli da im priušte vredne stvari, zašto je važno da od malih nogu učimo da štedimo i koliko je znanje važno za uspeh.

 

 

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Objavljeni PRELIMINARNI REZULTATI završnog ispita – mala matura 2024

Nakon preliminarnih rezultata na redu je rok za žalbe

Biljana Vasić: Zvono za razlaz je pisnulo i sve što je bilo, polako se zaboravlja

I tako do nove oluje, do novih nezananja, do sledećeg zaprepašćenja nad stvarnošću koju živimo, do narednog nagoveštaja da je balon pred pucanjem. A oluje su ćudljive. Nikada se ne zna koja će biti naša...

Danas se obeležava SVETSKI DAN MUZIKE

Svakog 21. juna širom sveta obeležava se svetski dan muzike - umetnosti u kojoj uživamo na razne načine

Crveni meteo-alarm za naredne dane – pročitajte šta to znači

Samo što je stiglo leto - temperature već tropske zbog čega stručnjaci najavljuju da će na snazi biti crveni-meteo alarm

Objavljena rešenja za TEST IZ IZBORNOG PREDMETA – mala matura 2024

Poslednji test koji su mali maturanti polagali bio je iz predmeta koji su sami odabrali

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img