„Mia i ja spomenar“ za sve devojčice i dečake

Izdavačka kuća Laguna objavila je „Mia i ja spomenar“, namenjen svim školarcima.   Ovaj zanimljivi spomenar prati popularni serijal, a Laguna je već objavila knjige iz serijala: „Mia i vilenjaci“, „Mia i trubica“, „Lirijina tajna“, „Mia i ždrebe jednoroga“, „Mia i zmajevo mladunče“, „Skriveno blago“, „Moja vilinska bojanka 1“, „Moja vilinska bojanka 2“ i „Moja super bojanka“. […]

Izdavačka kuća Laguna objavila je „Mia i ja spomenar“, namenjen svim školarcima.

 

Ovaj zanimljivi spomenar prati popularni serijal, a Laguna je već objavila knjige iz serijala: „Mia i vilenjaci“, „Mia i trubica“, „Lirijina tajna“, „Mia i ždrebe jednoroga“, „Mia i zmajevo mladunče“, „Skriveno blago“, „Moja vilinska bojanka 1“, „Moja vilinska bojanka 2“ i „Moja super bojanka“.

Serija „Mia i ja“ je počela da se prikazuje 2011. godine i emituje se u Evropi, Aziji i Kanadi. Uz ovaj spomenar otkrijte nešto novo o svojim prijateljima i upoznajte ih bolje. Mia, Oliver, Juko, Mo, Lirija i Feodor su se već upisali. Sigurni smo da devojčice i dečaci neće odoleti fantastičnom dizajnu ovog spomenara.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img