Nacionalno razmrdavanje – IGRAŠ ILI NE?

Nacionalno razmrdavanje u utorak, 28. maja od 9:30 časova na stadionu FK Vojvodina „Karađorđe“ u Novom Sadu

Ovaj događaj, koji će u velikom broju okupiti decu školskog uzrasta i nastavnike fizičkog vaspitanja, tradicionalno organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija, u okviru programa ZdravoRastimo, a pod sloganom „Igraš ili ne?“.

Na tri različite stanice, deca će imati priliku da učestvuju u raznovrsnim atletskim igrama, testiraju svoje veštine i uživaju u takmičenju. Na posebnoj ZdravoRastimo stanici osnovci će kroz zabavne edukativne aktivacije i igre saznati nešto novo o uravnoteženoj ishrani. 

U saradnji sa Savezom za školski sport Srbije, Nestlé Srbija već više od deset godina sprovodi projekat ZdravoRastimo u okviru inicijative Nestlé for Healthier Kids, a po četvrti put organizuje događaje pod nazivom Sportski dan, koji imaju za cilj da na zabavan i deci prijemčiv način promoviše zdrave životne navike, važnost fizičke aktivnosti i uravnotežene ishrane. 

Pod sloganom „Igraš ili ne?“ Nestlé poziva decu i roditelje na još jedno Nacionalno razmrdavanje, ovog puta uz neke stare, pomalo zaboravljene igre. Igre na otvorenom ne samo da podstiču fizički razvoj dece, već im pružaju i priliku da razvijaju socijalne veštine, poput komunikacije, deljenja i timskog rada.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Pogled kroz ključaonicu braka: Uvek je “onaj drugi” više kriv

“Kada bi on samo manje radio, kada bi ona samo manje komentarisala, kada bi njena mama ređe dolazila, sve bi bilo, da ne kažem - banja”. U realnosti, i kada zagrebemo dublje, postoji mnogo toga što nije tako jednostavno, evidentno i podrazumeva odgovornost i analizu ponašanja oba supružnika. - Piše Ana Jokić, psihoterapeut

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img