Održana premijera dečije predstave „Legenda o tebi“

Na Velikoj sceni „Ateljea 212“ danas je premijerno prikazana predstava „Legenda o tebi“, Škole igre Ašhen Ataljanc, u režiji Dare Deluke i koreografiji Ašhen Ataljanc, Milene Veljković i mr Aleksandra Ilića.   Predstava govori o odrastanju, ljubavi, poverenju, o devojčici koja je izgubila svoju baletsku patiku i u potrazi za njom svašta novo otkriva i […]

Na Velikoj sceni „Ateljea 212“ danas je premijerno prikazana predstava „Legenda o tebi“, Škole igre Ašhen Ataljanc, u režiji Dare Deluke i koreografiji Ašhen Ataljanc, Milene Veljković i mr Aleksandra Ilića.

 

Predstava govori o odrastanju, ljubavi, poverenju, o devojčici koja je izgubila svoju baletsku patiku i u potrazi za njom svašta novo otkriva i pronalazi zajedno sa publikom njom.

Nakon današnje rasprodate premijere predstava koju će deca igrati za decu biće izvedena u Ateljeu 212 još 17, 20, 22, 23. i 26. decembra  u 13 sati.

Predstava 23.decembra igra se pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku i  biće to humanitarna predstava za decu bez roditeljskog staranja za koju je Ataljanc od sponzora obezbedila i paketiće koje će im Deda Mraz podeliti nakon izvođenja.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img