Roditelji procenjuju proces realizacije završnog ispita i upis u srednje škole

Ministarstvo prosvete uputilo je Upitnik namenjen roditeljima kojim će moći da procenjuju proces realizacije završnog ispita i upis u srednje škole

Putem zvaničnog Viber kanala – MOJA SREDNJA ŠKOLA – Info kanal roditelji su obaveštavani o procesu sprovođenja završnog ispita, ali i aktivnostima vezanim za upis u srednje škole.

Sve važne informacije mogle su se pronaći na ovom kanalu, a sada je stiglo obaveštenje da su na redu roditelji da procene uspešnost realizacija završnog ispita i upisa u srednje škole.
Putem linka koji se nalazi OVDE mogu odgovoriti na pitanja i dati svoje mišljenje, čime će, kako navode u Ministarstvu prosvete, doprineti unapređenju procesa za narednu školsku godinu.

Važno je da navedene tvrdnje ocenite što objektivnije. Ukoliko neko pitanje ne možete ili ne želite da ocenite, molimo da tu tvrdnju preskočite, objašnjavaju iz Ministarstva.

Ministarstvo prosvete garantuje anonimnost upitnika. Nakon popunjavanja upitnika, ocene i komentari koje roditelji ostave biće zbirno obrađivani i prikazani, zajedno sa ocenama ostalih učesnika u procesu.

Za popunjavanje upitnika potrebno je oko 5 minuta.

Da li ćete dati svoj doprinos unapređenju procesa završnog ispita i upisa u srednje škole za naredne generacije?

 

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Koliko od 1. jula iznosi roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete?

Povećan je iznos roditeljskog dodatka za rođenje prvog, drugog, trećeg i četvrtog deteta, a novine važe za bebe rođene posle 1. jula

Sva deca lažu – a zašto ih ne treba kažnjavati za to?

Roditeljima uvek smeta kad primete da njihova deca lažu, ali znate li zašto oni to rade i kada zaista počinju da shvataju šta je laž?

“SHAPING FUTURES” – revija frizura mladih, talentovanih frizera

U saradnji sa “Školom za negu lepote” iz Beograda, prvi put u Srbiji je realizovana ovakva društveno odgovorna inicijativa

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img