U prodaji novi tiraž fantastičnih Knjiga tajni za dečake i devojčice

„Moja knjiga tajni za devojčice“ i „Knjiga tajnih stvari za dečake“ koje su postigle neverovatan uspeh i oduševile na hiljade mališana ponovo možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.laguna.rs i u internet knjižari www.delfi.rs. Za razliku od drugih dnevnika, Knjige tajni neće otkriti svoj sadržaj neovlašćenim čitaocima – samo vlasnici mogu […]

„Moja knjiga tajni za devojčice“ i „Knjiga tajnih stvari za dečake“ koje su postigle neverovatan uspeh i oduševile na hiljade mališana ponovo možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.laguna.rs i u internet knjižari www.delfi.rs.

Za razliku od drugih dnevnika, Knjige tajni neće otkriti svoj sadržaj neovlašćenim čitaocima – samo vlasnici mogu da pročitaju šta u njima piše.

Postanite vlasnici knjige sa bravom i ključem i penkalom sa nevidljivim mastilom i UV svetlom.

Drage devojčice, postanite srećne vlasnice Knjige tajni – dnevnika u koji možete da zapisujete šta god poželite. U njoj možete da odgovarate na pitanja, rešavate zagonetke, razmišljate o nekim idejama, zapisujete sve o svojim svakodnevnim aktivnostima i dogodovštinama, snovima i željama.

Na stranicama „Dragi dnevniče“ možete da zabeležite šta radite, mislite i osećate. „Stranice za škrabanje“ namenjene su upravo tome – škrabajte po njima do mile volje, dok su stranice „Memo-tabla“ predviđene za zabeleške o vašim najvažnijim trenucima u životu.

Nestašni dečaci, postanite ponosni vlasnici samo vaše Knjige tajni – u kojoj možete da zabeležite sve što vam je volja, od vašeg tajnog nadimka do najodvratnijeg jela koje ste ikada pojeli. Ovde možete da odgovorite na različita pitanja i radite razne stvari, kao i da nađete neke zanimljive podatke. U knjizi imate i praznih stranica na kojima ukratko možete da zabaležite šta posmatrate, šta radite i o čemu razmišljate.

Na „strogo poverljivim“ stranicama možete da zapišete sve ono što ne želite da neko zna o vama. Stranice „prismotre“ su predviđene za zapisivanje stvari koje ste primetili, dok one pod nazivom „ideje“ i „slučajna razmišljanja“ služe za zabeleške te vrste. Zabranjeno za devojčice!

Knjige tajni namenjene su devojčicama i dečacima od 7 do 14 godina.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img