Veliki snovi malog dečaka na maštovitim fotografijama

Beba Čarli na svetu je tek 44 nedelje, a već ume da vozi avion i voz, igra tenis, svira gitaru i bubnjeve, diže tegove, roni, pleše na kiši...

bebe slikeBeba Čarli na svetu je tek 44 nedelje, a već ume da vozi avion i voz, igra tenis, svira gitaru i bubnjeve, diže tegove, roni, pleše na kiši… ili bar tako izgleda na dorađenim fotografijama koje prave njegovi roditelji. Svake nedelje oni na Instagramu objavljuju jednu očaravjuću fotografiju uz duhoviti komentar.

Urnebesne fotografije mališana koji se igraju žmurke

Njegovi roditelji nisu očekivali toliku popularnost svog sinčića, i sada se spremaju da naprave aplikaciju koja bi i drugim roditeljima omogućavala da na sličan način dorade fotografije svoje dece, smeštajući ih u uzbudljive situacije.
bebe slike bebe slike bebe slike bebe slike

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Da li će onaj ko nasrne na prosvetare ići u zatvor

Najavljene izmene Krivičnog zakonika podelile stručnu javnost na one koji smatraju da će prosvetni radnici biti zaštićeniji i druge koji su mišljenja da je reč o krivičnopravnom populizmu

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img