Vikendicu na Fruškoj gori poklonio deci oboleloj od raka

Zoran Kocić, koji je zajedno sa svojim ocem sopstvenim rukama sagradio vikendicu od oko 100 kvadrata na Fruškoj gori, odlučio je da je pokloni deci oboleloj od raka.

Zoran Kocić, koji je zajedno sa svojim ocem sopstvenim rukama sagradio vikendicu od oko 100 kvadrata na Fruškoj gori, odlučio je da je pokloni deci oboleloj od raka.

Ugovor između Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (Nurdora) i ovog plemenitog čoveka potpisan je juče, na Svetski dan dobrote!

Danas se obeležava Svetski dan dobrote, a najverodostojnija ekspresija dobrote je davanje.  Baš danas je jedan divan i plemenit čovek poklonio svoju vikendicu na Popovici (nadomak Novog Sada) NURDOR-u. Potpisivanje Ugovora o poklonu je bilo prepuno emocija a namera čika Zorana (Jovana) Kocića je da njegova vikendica bude oaza mira i oporavka za decu posle završetka lečenja.

Dobročinstvo je veličanstvena reč, a čika Zoran veličanstven čovek koji se vodio rečenicom “da je naše samo ono što poklonimo drugima”. U ime NURDOR-a, u ime naše dece i roditelja veliko HVALA na jedinstvenom poklonu

Kao i do sada, ni ovaj put ne možemo sami, jer vikendica da bi primila mališane mora da se renovira. Kuća je površine 100 m2, na placu od 9 ari i zbog bolesti čika Zorana u njoj se nije boravilo 9 godina. Sada nam predstoji sređivanje kuće i dvorišta. Prvi su nam pritekli u pomoć JKP “Gradsko zelenilo” iz Novog Sada, koje će ovih dana srediti dvorište vikendice, a posle toga nastavljamo sa radovima i pozivamo vas da nam pomognete, kako bi vikendica upisana u List nepokretnosti 8007 K.O. Sremska Kamenica, pod parcelom broj 3890, potes Popovica 447 što pre bila dostupna deci koja se oporavljaju od malignih bolesti.

Izvor: Nurdor

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img