Brižni tata koji sendviče za svoju ćerku pretvara u remek-dela

Kada učenica prvog razreda Ebi Kofron svakog ponedeljka otvori svoju kutiju za školsku užinu, ne očekuje je običan obrok, već pravo umetničko delo inspirisano nekim od njenih omiljenih filmova ili junaka.   Ove maštovite obroke njen tata Bo brižljivo secka i aranžira svake nedelje uveče, kako bi joj školski ponedeljak bio zaista poseban dan. U […]

Kada učenica prvog razreda Ebi Kofron svakog ponedeljka otvori svoju kutiju za školsku užinu, ne očekuje je običan obrok, već pravo umetničko delo inspirisano nekim od njenih omiljenih filmova ili junaka.

 

Ove maštovite obroke njen tata Bo brižljivo secka i aranžira svake nedelje uveče, kako bi joj školski ponedeljak bio zaista poseban dan. U izjavi koju je dao Hafington postu, Bo Kofron je rekao da se, otkako priprema ove specijalne užine, oseća daleko bliskijim sa svojom ćerkom: „Ne samo da obraćam više pažnje na to šta ona gleda i čime se igra, već sada i više razgovaramo o njenim interesovanjima“ kaže ovaj izvanredni tata. Pogledajte neke od njegovih jestivih remek-dela koje je napravio za svoju ćerku:

 

ratovi zvezda mapet sou kermit moj mali poni slike ideje za kreativne uzine zlatokosa serviranje hrane skolska uzina ideje mastovita uzina ideje za uzinu za dete kreativna kuhinja kreativno serviranje hrane bento uzina

 

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Da li će onaj ko nasrne na prosvetare ići u zatvor

Najavljene izmene Krivičnog zakonika podelile stručnu javnost na one koji smatraju da će prosvetni radnici biti zaštićeniji i druge koji su mišljenja da je reč o krivičnopravnom populizmu

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img