Deca nisu htela na porodični izlet, pa su roditelji „poveli“ modem

Pošto su deca kategorično odbila da pođu, roditelji su odlučili da umesto dece, na put povedu porodični modem. 

Kada su Australijanka Kasi Lengan i njen muž saopštili svojoj deci da su isplanirali porodični izlet za vikend kako bi više vremena proveli zajedno, nisu naišli na oduševljenje. Pošto su deca kategorično odbila da pođu, roditelji su odlučili da umesto dece, na put povedu porodični modem.  Posle celodnevnog provoda sa modemom, vratili su se kući i naišli na iznenađenje – deca su se bez roditelja i bez modema toliko dosađivala da su čak počela da sređuju kuću. „Kada sam desetogodišnjem sinu pokazala slike, rekao je da to nije fer i da više volimo modem nego njega.“

Kasi je, kako kaže, ovu priču objavila da bi razvedrila svoje sunarodnike koji se suočavaju sa brojnim problemima poput velikih požara i poplava. Međutim, nebrojeni roditelji širom sveta, koji se poput ovo dvoje roditelja bore da svoju decu bar na kratko odvoje od ekrana, prepoznali su se u ovoj priči pa je ona vrlo brzo postala viralna.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img