Dečji rođendan – kako da ne morate da brinete baš ni o čemu, a da opet ispadne savršeno

Proslave rođendana deci znače mnogo više nego odraslima. Deca ne samo da sa nestrpljenjem očekuju svoj divan dan i istinski uživaju u njemu, već su proslave rođendana iz detinjstva uspomene kojih će se mališani sećati tokom čitavog života.

S druge strane, organizacija dečjeg rođendana za roditelje često je zahtevna i stresna jer treba obaviti toliko toga – pozvati goste, obezbediti hranu, piće, prostore, osmisliti zabavu za decu.

A šta ako, na primer, osmislite rođendan u prirodi, a osvane tmuran i olujni dan? Ili ako bude suviše vruće da bi se uopšte moglo boraviti napolju?

Letnji rođendani, iako najlepši, uvek nose takve rizike. U potrazi za idealnim rešenjem, pronašli smo jedan tim koji prevazilazi sve prepreke. Zovu se Tri đusketara i imaju rešenje za SVE. U pitanju je razigrani tim vaspitača, pedagoga, defektologa, koji brinu o celokupnoj pripremi savršene rođendanske proslave.

Prostor: Rođendani na otvorenom ili unutra

Želite rođendan u prirodi, ali da baš ni o čemu ne morate da brinete? Naravno! Đusketari na adresu dolaze sa KOMPLETNOM opremom za proslavu. To znači: romantičan i divno dekorisan prostor za sedenje, kompletan pribor za hranu, kao i sama hrana i piće, dvorac na naduvavanje za najmlađe i, podrazumeva se, sjajno raspoloženje i animatori sa dečjim duhom u sebi!

Ali, vi ste sve već zamislili, a šta ako padne kiša i upropasti slavlje?

Nemate razloga za brigu. Prilikom organizacije rođendana Tri Đusketara roditeljima nude fleksibilnost. To znači da, ako zakažete rođendan na otvorenom, a desi se da pada kiša ili je nevreme, proslava se može pomeriti u igraonicu Tri Đusketara istog dana ili u nekom drugom terminu po dogovoru.

Još nešto što nam se jako svidelo kod Tri Đusketara. Oni mogu da organizuju rođendan na lokaciji koju roditelji izaberu BILO GDE u Srbiji. Pa ako zamišljate savršenu dečiju žurku u svom dvorištu, oni stižu na adresu.

Dekoracija za dečji rođendan

Ono što rođendansku žurku čini posebnom u odnosu na bilo koju porodičnu proslavu je dekoracija. Baloni, kapice, šarene trake ili tematski uređen prostor sa omiljenim likovima vaših mališana, doprineće da deca zaista uživaju. I još nešto, svi želimo lepe uspomene na fotografijama koje će deca gledati kada odrastu. Zbog toga je dekoracija nezaobilazna kada organizujete rođendansku žurku.

Ako nemate dovoljno vremena možete se obratiti timu Tri Đusketara. Oni nude dekoraciju rođendana po želji slavljenika i njegovih roditelja.

Helium baloni, pakovanje poklona u balon, figure od balona, štampana dekoracija, rođendanske kapice, ramovi za slikanje, ispisi imena vaših najdražih, tematski uređen ceo prostor i svaku vašu ideju pretvaraju u predivnu dekoraciju.

Zabavne aktivnosti i animatori

Važno pitanje o kom treba da razmišljate je kako zabaviti mališane na rođendanskoj proslavi. Potrebno je da osmislite igre i zabavne aktivnosti koje odgovaraju uzrastu dece. Naš savet je da uključite slavljenika u planiranje ovog dela kako bi aktivnosti bile u skladu sa interesovanjima deteta. Ne zaboravite da je vaš mališan treba da uživa i da se dobro zabavi! Što su aktivnosti zanimljivije, deca će biti raspoloženija i roditelji će moći da se opuste bez pritiska i žurbe.

Tim Tri Đusketara čine i profesionalni animatori koji organizuju aktivnosti prema uzrastu dece. Kako ovu ekipu čine stručnjaci iz oblasti pedagogije, defektologije i vaspitanja, možete da se opustite jer su mališani u sigurnim rukama. Aktivnosti uk

Ketering i piće za dečji rođendan

Kada planirate ketering i piće za dečji rođendan, savetujemo vam da birate hranu i piće koje je lako jesti “s nogu” bez previše nereda. To će olakšati i posluživanje i kasnije čišćenje. Neke od ideja koje roditelji često biraju su domaće kiflice i sendviči, mini pice peciva i roštilj.

Ali, ako vam organizacija hrane nije neko naročito zadovoljstvo, ni o tome na morate da mislite. Tim đusketara je tu da reši i ovaj zadatak. Dovoljno je da im kažete koliko gostiju očekujete i kakvu biste hranu hteli i oni sve donose na adresu koju ste izabrali za svoju proslavu bez vašeg dodatnog angažovanja.

Da ponovimo, jer možda ipak zvuči neverovatno – đusketari stižu u pomoć bilo gde na teritoriji Srbije, a roditelji biraju paket usluga prema svojim potrebama i mogućnostima.

Ponuda 1 – Osnovni paket
Dekoracija i animacija

Ponuda 2 – Plus paket
Dekoracija, animacija i piće

Ponuda 3 – Lux paket
Dekoracija, animacija, piće i ketering

Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da organizujete svom mališanu rođendan za pamćenje!

A za baš sasvim savršenu proslavu bez imalo glavobolje, u pomoć pozovite Đusketare. Kontakt se nalazi na njihovom sajtu.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Pogled kroz ključaonicu braka: Uvek je “onaj drugi” više kriv

“Kada bi on samo manje radio, kada bi ona samo manje komentarisala, kada bi njena mama ređe dolazila, sve bi bilo, da ne kažem - banja”. U realnosti, i kada zagrebemo dublje, postoji mnogo toga što nije tako jednostavno, evidentno i podrazumeva odgovornost i analizu ponašanja oba supružnika. - Piše Ana Jokić, psihoterapeut

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img