Idealni poklon za bebu ili đaka prvaka

Kreativni centar je pripremio dve predivne poklon-kutije koje sadrže po četiri odlične knjige za darivanje porodice sa bebom ili đaka prvaka.

Pokloni za đake prvake i bebuKoliko puta ste bili u potrazi za poklonom jer je trebalo da posetite porodicu koja tek što je dobila bebu, ili ste želeli da obradujete budućeg đaka prvaka i njegove roditelje?

Kreativni centar je pripremio dve predivne poklon-kutije koje sadrže po četiri odlične knjige baš za ovakve prilike! Ukupna cena svakog kompleta snižena je za 30%, a uz kupovinu dobijate i posebno dizajniranu čestitku.

U kompletu POKLON ZA BEBU nalaze se četiri izdanja koja će biti prava podrška za svaku porodicu u koju je stigla beba. Komplet sadrži priručnik za roditelje Prva godina u džepu koji će pomoći mladim majkama i očevima da što lakše i što bezbrižnije prođu kroz period od bebinog prvog plača koji se začuje po dolasku iz porodilišta do detetove prve godine. U knjizi se nalaze saveti o tri najvažnija aspekta odgajanja deteta u toku prve godine: o ishrani, o tome kako obezbediti bebin zdrav emocionalni razvoj i o igri kao značajnom podsticaju razvoja. U ovom kompletu je i radosnica u stihu Baš je dobro roditi se, knjiga za kupanje Hop-pljus! koja pod vodom menja boju, kao i Razvojna mapa koja sadrži pregled osnovnih prekretnica u mentalnom razvoju deteta od rođenja do sedme godine. Uz pomoć ove mape roditelji će tačno znati šta da očekuju od svog deteta i čime ga mogu opteretiti u raznim razvojnim dobima.

U kompletu POKLON ZA PRVAKA nalaze se četiri knjige koje mogu biti od velike pomoći deci i roditeljima u toku priprema za polazak u školu i tokom celog prvog razreda. Polazak deteta u prvi razred predstavlja važan događaj u životu čitave porodice. Nažalost, često je praćen strahovima i nedoumicama i deteta i roditelja. Priručnik Mama i tata polaze u školu pomoći će I roditeljima i detetu da se pripreme za taj važan trenutak u životu svake porodice. Deo kompleta je i knjiga Pevamo i učimo engleski (uz koju ide i CD). Deca će uz zabavne i ritmične pesme iz ove knjige započeti učenje jezika, dok će uz knjigu Misli, pa smisli uspeti da savladaju prve korake u učenju matematike. U ovom kompletu nalazi se i Superdžinovska bojanka SELO, neobičnog formata, dužine metar i po kada se raširi, koja se može staviti na pod ili na sto kako bi dete u društvu drugara ili s članovima porodice moglo da boji crteže. Ispresavijanu bojanku dete može da boji, stranu po stranu, i kad nije kod kuće, na primer, dok putuje (u kolima, vozu, avionu itd), u parku ili na plaži. Kada oboji sve crteže, raširena bojanka postaće zanimljiv poster.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img