„Jedan dan, jedan život“ – knjiga o putu ličnog i duhovnog usavršavanja

Kroz svakodnevne vežbe i male promene tokom svakog dana možemo da osnažimo prirodnu inteligenciju našeg tela,

MAJA MILIĆEVIĆ, NAŠA NAJPOZNATIJA UČITELJICA JOGE I TRANSCEDENTALNE MEDITACIJE, OBJAVILA JE ELEKTRONSKU KNJIGU „JEDAN DAN, JEDAN ŽIVOT“

Kroz svakodnevne vežbe i male promene tokom svakog dana možemo da osnažimo prirodnu inteligenciju našeg tela, da pročistimo naš um i emocije. Tako, jedan naš dan postaje jedan, čitav naš život.

Ovo leto obojeno tropskim bojama, ispunjeno začinima ajuvrede i dobrim vibracijama koje se nalaze u elektronskoj knjizi naše najpoznatije učiteljice joge i transcedentalne meditacije, Maje Milićević. „Dugo sam želela da objedinim iskustva i stečena znanja u praktičan vodič kroz svakodnevni balans“, kaže Maja, ističući da je njena vizija da knjiga bude lepa, korisna, prozračna i da u nju bude utkano puno ljubavi i energije koja će biti vetar u leđa ljudima koji tek kreću na put rada na sebi.

„Jedan dan, jedan život“ knjiga može da služi i kao podsetnik ljudima koji su već dugo na tom putu ličnog i duhovnog usavršavanja. Obuhvata tri poglavlja i podeljena je na Jutro, Podne i Veče. Svako poglavlje u sebi sadrži preporuke i vežbe za koje su već hiljadugodišnje prakse joge i ajurvede utvrdile da su optimalne baš za to doba dana. Cilj je da kroz svakodnevne vežbe i male promene osnažimo prirodnu inteligenciju našeg tela, da pročistimo naš um i emocije. Tako, jedan naš dan postaje jedan, čitav naš život.

„Inspiracija mi je sam život i spoznaja da su svaki dan i svaki udah dar koji treba veoma da cenimo. Svako jutro je šansa da nešto poboljšamo, popravimo i unapredimo. Svaki dan je šansa da nekome kažemo da ga VOLIMO“, poručuje Maja.

Knjiga se može nabaviti u elektronskom formatu na sajtu www.majayoga.rs.

O Maji Milićević:

Rođena je u Osijeku 1975. godine. Sa meditacijom i jogom se upoznala već u svojoj 13. godini. Sa 18 godina je završila obuku u Ukrajini i Švajcarskoj i postala najmlađi učitelj Transcendentalne meditacije i joge. Učila je od jednog od najvećih učitelja današnjice Mahariši Maheš Jogija (Maharishi Mahesh Yogi) (transcendentalnu meditaciju, joga sutre, ajurvedu, đotiš, vastu). Kod jogačarje (Yogacharya) Jadranka Mikleca se specijalizovala za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Sistem aštanga joge učila je od Dejvida Vilijamsa (David Wiliams). Idealan sistem vežbi za kičmu koje čine bazu u terapeutskoj jogi je naučila od Mahariši Svami Dev Murtija (Maharishi Swami Dev Murti). Pulsnu dijagnostiku i marma masažu završila je kod dr Ernesta Srota, direktora nemačke Akademije za ajurvedu. Diplomirala je na Fakultetu za sport i turizam TIMS u Novom Sadu i odbranila master rad na Fakultetu za menadžment u sportu. Maja je sertifikovani učitelj i predstavnik za Srbiju – European Yoga Federation i World Movement for Yoga and Ayurveda. Neki od njenih brojnih klijenata su i Jelena i Novak Đoković, Biljana i Janko Tipsarević, Severina, Selma Hajek. Sarađivala je i sa brojnim kompanjama i institucijama: jedinica SAJ sa komadantom Spasojem Vulevićem, Delta Holding, BMW, Honda, Nordeus, Havas Adriatic, Američka ambasada, Coca Cola. Osnovala je Holističku akademiju MAYA i direktorka je Škole za joga učitelje. Pokrenula je časopis Yoga & Fitness. Izdala dve knjige i dva DVD-a o jogi. Udata je za poznatog filmskog scenaristu iz Los Anđelesa Đorđa Milićevića. Ima sina Marka (20 godina).

Kontakt:

Mail: majayoga@gmail.com

www.majayoga.rs


Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Kako da upravljate svojim finansijama – ako vam to nije jača strana

Donosimo nekoliko jednostavnih saveta koji će vam pomoći da upravljate svojim finansijama - ako vam to inače ne ide od ruke

Uputstvo za popunjavanje LISTE ŽELJA – mala matura 2024

Popunjavanje liste želja prethodi upisu u željenu srednju školu - pročitajte uputstvo koje olakšava ispunjavanje svih koraka

Raspoređivanje učenika za upis u srednje škole – video uputstvo

Upis u srednju školu sledi nakon popunjavanja liste želja i nakon raspoređivanja učenika na osnovu lista opredeljenja

KONAČNI REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA – mala matura 2024

Na zvaničnom portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita

Objavljeni PRELIMINARNI REZULTATI završnog ispita – mala matura 2024

Nakon preliminarnih rezultata na redu je rok za žalbe

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img