„Lego 3D“ u bioskopima od 6. februara

Ljubitelji lego kockica širom Srbije trebalo bi da u svoje kalendare zabeleže 6. februar ove godine, jer će tada u domaće bioskope početi da se prikazuje novi holivudski hit u najavi, film “Lego 3D”.   Prvi put poznati danski brend radi animaciju svojih figurica na velikom platnu i time zaokruzuje saradnju sa Holivudom. Priča prati […]

Ljubitelji lego kockica širom Srbije trebalo bi da u svoje kalendare zabeleže 6. februar ove godine, jer će tada u domaće bioskope početi da se prikazuje novi holivudski hit u najavi, film “Lego 3D”.

 

Prvi put poznati danski brend radi animaciju svojih figurica na velikom platnu i time zaokruzuje saradnju sa Holivudom.

Priča prati glavnog junaka, figuricu po imenu Emet, koji kako to obično biva, igrom slučaja dospeva u situaciju da spasava sudbinu sveta.

Reditelji filma Fil Lord i Kristofer Miler odlučili su se da prvi dolazak lego kockica na veliko platno prožmu duhovitim dosetkama na brojne holivudske filmove. Tako će publika moći da vidi kako izgledaju Supermen, Betmen i junaci “Gospodara prstenova” u prigodnim lego oblicima.

Emetu je glas pozajmio Kris Prat, dok su ostale junake oživeli Morgan Frimen, Džona Hil, Lijam Nison, Vil Farel, Elizabet Benks, Čening Tejtum i drugi.

Domaća publika biće u prilici da pogleda filmsku lego avanturu dan ranije pre američke, gde je premijera zakazana za 7. februar.

S obzirom na to koliku popularnost i svojevrsni kultni status uživaju lego kocke, ali i podatak da je za snimanje filma utrošeno dva i po miliona dolara, očekivanja producenata i publike su velika.

 

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bolje je znanje za 3 ili 4 – nego poklonjena petica

Kada se približi kraj školske godine - na scenu stupa drama oko zaključivanja ocena. Poklonjena, zaslužena - svejedno će se naći u knjižici

Ove godine manje mesta za upis u srednje škole – MALA MATURA 2024

Za upis u srednje škole ove godine će kvota biti nešto veća, jer je smanjen broj mesta u odnosu na prethodnu školsku godinu

Nijedna ćelija u organizmu ne može pravilno da funkcioniše bez dovoljne količine DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi od DHA.

Pravila ponašanja za polaganje MALE MATURE – šta đaci nose, čime pišu i kada moraju stići u školu

Za polaganje male mature osmaci se uveliko pripremaju, a ovo su pravila koja moraju poštovati kada dođe vreme za testove

Mala matura na Viberu – kanal za sve informacije

Od sada informacije vezane za malu maturu i upis u srednju školu mogu se pratiti i preko Viber-a

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img