Letovanje za odlikaše – 131 učenik iz Pećinaca na odmoru u Herceg Novom

Opština Pećinci je najboljim učenicima i učenicima sportistima sa teritorije ove opštine obezbedila besplatno letovanje u Herceg Novom, a ove godine je nagrađen 131 učenik

Prvu grupu od 65 učenika na put je ispratio predsednik Opštine Pećinci Siniša Đokić. Deca koja su dobila ovu nagradu su sa nestrpljenjem očekivala polazak sa uverenjem da će imati lep provod.

Opština Pećinci već tradicionalno nagrađuje učenike koji su postigli najbolje rezultate u školi i u školskom sportu“, rekao je Siniša Đokić i dodao da ova mera daje rezultate jer svake godine sve više dece biva nagrađeno.

Po dolasku autobusa na stanicu ispred zgrade pećinačke opštine deca su se smestila, a predsednik opštine im je poželeo srećan put i lep provod u narednih 10 dana, nakon čega će i druga grupa nagrađene dece otputovati na Jadran.

Izvor: RTV.rs

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img