Na veliko platno stiže animirana 3D avantura „Pingvini sa Madagaskara”!

Preko 100 snimljenih epizoda animirane serije „Pingvini sa Madagskara“ nije zadovoljilo apetite najmlađih koji sa nestrpljenjem  iz godine u godine očekuju nove avanture pingvina iz Madagaskar serijala. Na njihovu veliku radost, studio „Dreamworks Animation“ najavio je premijeru dugometražnog ostvarenja „Pingvini sa Madagaskara” u Srbiji 4. decembra! Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova „Madagaskar” (2005), „Madagaskar: Beg […]

Preko 100 snimljenih epizoda animirane serije „Pingvini sa Madagskara“ nije zadovoljilo apetite najmlađih koji sa nestrpljenjem  iz godine u godine očekuju nove avanture pingvina iz Madagaskar serijala. Na njihovu veliku radost, studio „Dreamworks Animation“ najavio je premijeru dugometražnog ostvarenja „Pingvini sa Madagaskara” u Srbiji 4. decembra!

Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova „Madagaskar” (2005), „Madagaskar: Beg u Afriku” (2008) i „Madagaskar: Najtraženiji u Evropi” (2012) snalažljivi pisci scenarija i naravno animatori, dosetili su se pingvina kao malih inteligentnih stvorenja koji mogu da spasu svet od negativaca.

Režiju animiranog filma „Pingvini sa Madagaskara“ potpisuje Erik Darnel (Madagaskar franšiza) i Sajmon Dž. Smit (Pčelac Beri Medić), dok su scenario napisali Džon Abod i Majkl Kolton.

U avanturističkoj 3D komediji koja nam stiže 4. decembra glavni protagonisti su pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik, koji ovog puta udružuju snage sa špijunskom organizacijom  „Severni vetar“ koju predvodi agent Tajni. Pingvini će pokušati da zaustave zlog doktora Oktavijana Šprica da uništi svet. Animirani film „Pingvini sa Madagaskara“ biće sinhronizovan na srpski jezik, da bi najmlađi mogli nesmetano da uživaju u avanturama hrabrih pingvina.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img