Novi naslovi „Pčelice“ na Sajmu knjiga

Između dva Sajma knjiga u Beogradu IK „Pčelicaˮ je za svoje čitaoce pripremila veliki broj novih izdanja, za uzraste od beba do tinejdžera, najraznovrsnijih tematika i žanrova.   Iz bogate ovogodišnje produkcije svakako treba izdvojiti svetski bestseler „Kristijana F., moj drugi životˮ, autobiografiju Kristijane Felšerinov, junakinje popularne knjige „Mi deca sa stanice Zooˮ. Na ovogodišnjem […]

Između dva Sajma knjiga u Beogradu IK „Pčelicaˮ je za svoje čitaoce pripremila veliki broj novih izdanja, za uzraste od beba do tinejdžera, najraznovrsnijih tematika i žanrova.

 

Iz bogate ovogodišnje produkcije svakako treba izdvojiti svetski bestseler „Kristijana F., moj drugi životˮ, autobiografiju Kristijane Felšerinov, junakinje popularne knjige „Mi deca sa stanice Zooˮ.

Deca citaju srpsku istorijuNa ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu premijerno će biti predstavljena na našem tržištu jedinstvena edicija „Deca čitaju srpsku istorijuˮ, autora Slobodana Stanišića. Cilj ove bogato ilustrovane edicije je da kod mališana razvije početno interesovanje za događaje i ličnosti iz srpske istorije.

Vredna pažnje je i edicija vaspitno-obrazovnih slikovnica „Kad su mali velikiˮ, autorke Nikolete Novak i ilustratora Alekse Jovanovića. Čitava ova edicija je zasnovana na zameni uloga dece i odraslih s ciljem prikazivanja dečje zrelosti u svakodnevnim situacijama nasuprot neozbiljnosti koju su odrasli često skloni da pokažu.

Kako bi nove naslove približila čitaocima, IK „Pčelicaˮ je pripremila više promotivnih aktivnosti na svom štandu na Sajmu knjiga u Beogradu. Iz bogatog programa izdvajamo promociju nove knjige Ljubivoja Ršumovića „Izvolte u bajku sa Crvenkapomˮ, nove knjige Dobrice Erića „Cica Mica Čačkalicaˮ i „Ilustrovanog rokenrol vodičaˮ Davida Vartabedijana.

 

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img