Novo u prestonici: Beogradska potraga

Agencija BeoQuest pokrenula je zanimljive igre u prestonici pod nazivom „Beogradska potraga“.     Svi koji su oduvek maštali da učestuju u potrazi za blagom i vole da provode vreme na otvorenom najzad imaju priliku da ostvare svoje želje. Odskora, Beograd je bogatiji za jednu novu ideju koja grad stavlja u drugačiju perspektivu i podstiče […]

Agencija BeoQuest pokrenula je zanimljive igre u prestonici pod nazivom „Beogradska potraga“.

 

 

Svi koji su oduvek maštali da učestuju u potrazi za blagom i vole da provode vreme na otvorenom najzad imaju priliku da ostvare svoje želje. Odskora, Beograd je bogatiji za jednu novu ideju koja grad stavlja u drugačiju perspektivu i podstiče takmičarski duh.

BeoQuest je prva agencija u Srbiji koja profesionalno organizuje igre potrage po gradu, kao i za privatne i korporativne događaje. Specijalizovani su za osmišljavanje događaja koji se zasnivaju na dinamičnim aktivnostima pogodnim, kako za odrasle, tako i decu.

U subotu, 12. jula od 19.00, biće organizovana prva „Beogradska potraga“, takmičenje u rešavanju zagonetki i izazova kroz koje će učesnici otkriti detalje i zanimljivosti grada pored kojih svakodnevno prolazimo ali retko i primetimo.

Cilj potrage je da sakupljate odgovore na pitanja koja će vas voditi kroz vreme i prostor. Nije vam potrebna specijalna priprema za učestvovanje – samo domišljatost, mašta i udobna obuća. Da biste osvojili poene, pa tako na kraju i pobedili, potrebno je da rešite zagonetke, otkrijete detalje na određenoj lokaciji ili što originalnije realizujete zadatu aktivnost i to zabeležite kamerom. Pitanja su pisana tako da jedino ukoliko ste na pravoj lokaciji možete da dođete do odgovora.

Detalje porage i uputstva za prijavu možete videti na njihovoj Facebook stranici (facebook.com/beoquest), a najsrećniji mogu osvojiti i specijalne popuste.

Beogradska potraga

Lov na blago

Po sadržaju i delu grada koji pokrivaju, Beogradske potrage se mogu podeliti na tri grupe:

Beograd 101 potrage obuhvataju zabavne aktivnosti u strogom centru grada. Mislite li da znate svaki detalj Trga Republike? Znate gde su se snimale scene kultnih filmova? Videli ste sve spomenike, fasade i sporedne ulice Knez Mihailove?

Krug dvojke je svima poznata putanja tramvaja koja ograničava šire jezgro grada. Ovaj prostor je prepun zanimljivih lokacija za koje se vežu priče kojih možda niste ni svesni.

Gradsko igralište predstavlja skup igara koje nisu čvrsto vezane za određenu lokaciju i više potenciraju kreativnost učesnika. Svaka potraga će imati jedinstvenu temu na kojoj će se bazirati zadaci tako da će se organizovati potrage u prirodi, porodične, muzičke, filmske, internacionalne i misteriozne potrage.

Istraživanje grada je poseban program za posetioce prestonice koji žele da je obiđu na drugačiji način. Bez ograničenja vremena i takmičenja, ova tura je idealna i za one koji ne žele da se takmiče ali ipak žele da otkriju šta sve to Beograd krije. (danubeogradu.rs)

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img