Očaravajuća reakcija bebe koja je prvi put čula svoju mamu

Koliko je bebica bila ushićena zbog toga što je prvi put začula majčin glas pokazaće vam ovaj srceparajući snimak koji je mama podelila na Instagramu:

Devojčica Čarli rođena je u avgustu ove godine sa ozbiljnim problemom – nije čula. Njena majka Kristi Kin i lekari bili su odlučni da joj što pre pomognu i posle nekoliko meseci mala Čarli dobila je slušni aparat. Koliko je bebica bila ushićena zbog toga što je prvi put začula majčin glas pokazaće vam ovaj srceparajući snimak koji je mama podelila na Instagramu:

„Konačno su uslišene moje molbe i Čarli je dobila slušna pomagala. Nismo se nadali da će moći da čuje tako da još nemamo reči kojima bismo opisali svoju sreću. Sada će Čarli moći da razvija govor na pravi način,“ napisala je Mama Kristi.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Marija Montesori o izgradnji volje kod deteta

Knjiga “Upijajući um” najdetaljnije predstavlja teoriju vaspitanja Marija Montesori do koje je došla višedecenijskim proučavanjem i radom sa decom.

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img