Padaju cene automobila u Aksi!

Svi modeli Rastar automobila do najsitnijih detalja predstavljaju verne replike čuvenih marki automobila, Mercedes, BMW, Ferari, Lambordžini, Hamer i Rendž Rover.

Rastar akcijaDragi mali i veliki ljubitelji automobila, u Aksi je počela nova sjajna akcija. Kupovinom jednog Rastar automobila na daljinsko upravljanje u razmeri 1:14 dobijate popust od 50% na kupovinu jednog automobile u razmeri 1:24. Akcija traje do 31. avgusta i važi u svim Aksa radnjama, kao i u Aksa internet radnji.

Svi modeli Rastar automobila do najsitnijih detalja predstavljaju verne replike čuvenih marki automobila, Mercedes, BMW, Ferari, Lambordžini, Hamer i Rendž Rover.

Kako imaju daljinsko upravljanje, uz malo mašte i avanturističkog duha, dečaci i devojčice začas će juriti drumovima za volanom ovih automobila.

Za upravljanje njima nije vam potrebna vozačka dozvola, ali je potrebno da ste stariji od šest godina, jer su Rastar automobili namenjeni baš toj starosnoj grupi. Tu se ubrajaju i „veliki“ ljubitelji vožnje, kad god požele da se vrate u detinjstvo.

Čekamo vas u Aksi!

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img