Savršeno uređen dom: Originalni trikovi najorganizovanije žene u Americi

Alehandra Kostelo vlasnica je najorganizovanijeg i naurednijeg doma u Americi, a svoje savete deli putem video klipova koje postavlja na svom Jutub kanalu.

Suvuslo je i pričati o količini obaveza koje jedna majka ima u toku dana. Ako bira kvalitet, mama mora da odredi prioritete od kojih, naravno, na prvom mestu uvek budu deca, pa onda sve ostalo. A ono što najčešće bude na začelju spiska i trpi, bude kuća, a spremanje se svodi samo na najosnovnije, kako bi porodica mogla normalno da funkcioniše. Važno je da je čisto.

Međutim, jedna žena osmislila je čitav sistem organizacije kako bi njena kuća bila uvek u savršenom redu. Te organizacione sposobnosti Alehandru Kostelo i njenu kuću učinile su najurednijom u Americi.

Kako bi svoje trikove podelila sa svim znatiželjnim ženama, ova dama kroz video snimke daje savete kako da održavaju svoj dom.

Iako je nemogće dostići njen nivo organizacije, ipak neki njeni saveti i trikovi mogu biti veoma korisni i upotrbljivi.

Na primer, organizujte stvari tako da vam napred stoje upotrebljive, a nazad one koje manje koristite.

Jedan mali trik koji ona koristi su kartonske pregrade u fiokama, uz pomoć kojih se lako organizuju začini ili neke sitnice kao što je kancelarijski pribor, dok velika prazna pakovanja sladoleda možete iskoristiti kao savršeno mesto za olovke.

U neupotrebljive plastične bočice možete staviti spajalice, novčiće ili štapiće za uši, dok kvadratne pregrade u fioci mogu poslužiti da razdvoje različite kesice čaja, da se ne bi mešale.

Pogledajte kako izgleda dom najorganizovanije žene u Americi:

 

Izvor: Yumama

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Koliko od 1. jula iznosi roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete?

Povećan je iznos roditeljskog dodatka za rođenje prvog, drugog, trećeg i četvrtog deteta, a novine važe za bebe rođene posle 1. jula

Sva deca lažu – a zašto ih ne treba kažnjavati za to?

Roditeljima uvek smeta kad primete da njihova deca lažu, ali znate li zašto oni to rade i kada zaista počinju da shvataju šta je laž?

“SHAPING FUTURES” – revija frizura mladih, talentovanih frizera

U saradnji sa “Školom za negu lepote” iz Beograda, prvi put u Srbiji je realizovana ovakva društveno odgovorna inicijativa

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img