Tri nove edukativne igre Brain Box

Ove desetominutne igre su veoma zabavne i sadrže fascinantne činjenice o nauci, životu na farmi i ponešto o najpoznatijim gradovima sveta.

U svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od srede, 6. januara u prodaji su tri nove mozgalice za decu.

Mozgalice su edukativnog karaktera a osmišljene su tako da deca uz njih lako i uz zabavu uče, vežbajući pritom kroz igru memoriju i opažanje – sposobnosti ključne za razvoj. Sadrže od 56 do 70 kartica, 1 karticu s pravilima, 1 peščani sat i 1 kockicu.

Ovo su kreativne igre koje potiču iz etičkih izvora i prave se od materijala koji su reciklirani i mogu se reciklirati.

Mozgalice su brze i zabavne igre memorije koje ne zahtevaju nikakve olovke, papir, niti sto! Ove desetominutne igre su veoma zabavne i sadrže fascinantne činjenice o nauci, životu na farmi i ponešto o najpoznatijim gradovima sveta. Igre su edukativne i savršene za porodice i grupe prijatelja, gde god da su.

Cilj igre: sakupi što više kartica za deset minuta.

Igrači će morati 10 sekundi da posmatraju karticu pre nego što im se postavi pitanje sa poleđine, koje su izabrali bacanjem kockice. Ako odgovori tačno, igrač zadržava karticu, ako ne, kartica mora biti vraćena u kutiju. Igrač sa najviše kartica posle 10 minuta je pobednik.

NA FARMI
U ovoj mozgalici deca se upoznaju sa farmom. Igra je zamišljena da se roditelji igraju s decom. Deca će kroz igru vežbati memoriju i opažanje. Na svakoj kartici prikazani su različiti aspekti života na farmi, uključujući i životinje, zgrade, vozila i useve. Hajdemo da farmu da vidimo šta ćemo tamo naći! Ova mozgalica namenjena je starijima od 4 godine.

NAUKA
Nauka je vrlo zanimljiva, a ova sjajna mozgalica pomoći će deci da utvrde najvažnije naučne pojmove i da vežbaju opažanje i pamćenje. Svaka kartica pokriva važne naučne teme i pojmove kao što su to životni ciklus, svetlost, biljke i životinje, ljudsko telo, magneti i materijali. Igru je osmislio iskusan učitelj, mogu je igrati deca različitog nivoa znanja i veoma je zabavna! Ova mozgalica namenjena je starijima od 7 godina.

GRADOVI SVETA
Deca će kroz mozgalicu vežbati memoriju i opažanje i naučiti ponešto o najpoznatijim gradovima sveta. Na svakoj kartici prikazane su slike, jela, ljudi i činjenice o gradovima širom sveta. U kom gradu ćeš naći Bosforski most, koji povezuje Evropu i Aziju? U kom ćeš se popeti žičarom na Stonu planinu? A gde ćeš posetiti Špansku školu jahanja? Ova mozgalica namenjena je starijima od 8 godina.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bolje je znanje za 3 ili 4 – nego poklonjena petica

Kada se približi kraj školske godine - na scenu stupa drama oko zaključivanja ocena. Poklonjena, zaslužena - svejedno će se naći u knjižici

Ove godine manje mesta za upis u srednje škole – MALA MATURA 2024

Za upis u srednje škole ove godine će kvota biti nešto veća, jer je smanjen broj mesta u odnosu na prethodnu školsku godinu

Nijedna ćelija u organizmu ne može pravilno da funkcioniše bez dovoljne količine DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi od DHA.

Pravila ponašanja za polaganje MALE MATURE – šta đaci nose, čime pišu i kada moraju stići u školu

Za polaganje male mature osmaci se uveliko pripremaju, a ovo su pravila koja moraju poštovati kada dođe vreme za testove

Mala matura na Viberu – kanal za sve informacije

Od sada informacije vezane za malu maturu i upis u srednju školu mogu se pratiti i preko Viber-a

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img