Uz kupovinu HUMANA JUNIOR mleka, BOJANKA na poklon!

Da li u vašem domu živi jedan skriveni umetnik? Možda mali slikar ili dizajner? Otkrijte njegove skrivene talente uz Humana BOJANKU!

Da li u vašem domu živi jedan skriveni umetnik? Možda mali slikar ili dizajner? Otkrijte njegove skrivene talente uz Humana BOJANKU! Naime, uz kupovinu Humana Junior mleka, Humana poklanja bojanku za male umetnike i one koji će to tek postati.

BOJUNIORKE – prve bojanke koje je izradila naša Jaga Nana već se boje raznim bojicama!  Uči se voće crvene boje, razlikuje se banana od jabuke i sve boje paprike  🙂 Čuli ste – vaši mališani će naučiti i prve boje, jer KROZ IGRU JE SVE LAKŠE!

Humana poziva se BoJUNIORE da se jave i podele svoje crteže iz Humana bojanke – preko Fejsbuka i Instagrama. Zato, mali umetnici, napred u kreativne avanture!

Humana Junior mleko je mlečna formula namenjena mališanima starijim od 12 meseci jer svojim sastavom podržava nove nutritivne potrebe deteta u razvoju.

Humana Logo Sun+Claim SERHumana Junior mleko je prijatnog ukusa a po želji se može konzumirati toplo ili hladno, bilo kao samostalan obrok ili kao osnova za musli ili neki drugi obrok u skladu sa uzrastom deteta.

  • Sa omega-3 masnim kiselinama: neophodne u ishrani za pravilan razvoj mozga i nervnih ćelija.
  • Sa jodom: 100ml Humana Junior mleka obezbeđuje 21% dnevnih potreba.
  • Bez skroba.
  • Bez glutena.

Humana – za mamu i mene.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img