BFC poziva roditelje i decu na partiju „Zelene promenade“

Ako volite svoj grad i želite da bude lepši i zeleniji a roditelj ste deteta od 5 do 12g pozvani ste da se sledećeg vikenda uključite u osmišljavanje gradske promenade.   U subotu 12.07.2014. od 17-19h u Mikser Hausu u Karađorđevoj 46, po prvi put će biti predstavljena igra koja daje mogućnost deci i roditeljima […]

Ako volite svoj grad i želite da bude lepši i zeleniji a roditelj ste deteta od 5 do 12g pozvani ste da se sledećeg vikenda uključite u osmišljavanje gradske promenade.

 

U subotu 12.07.2014. od 17-19h u Mikser Hausu u Karađorđevoj 46, po prvi put će biti predstavljena igra koja daje mogućnost deci i roditeljima da kretivno provedu vreme i zajedno osmisle javni prostor po svojoj želji i potrebama stavljajući se u ulogu urbanista, pejzažnih arhitekata i prostornih planera.

Savskoj obali izmedju Brankovog mosta i Gazele nedostaje prava gradska promenada. Uposlite svoju maštu, smisao za prostor i organizaciju da bi realizovao/la novu promenadu! Tvoj zadatak je da zajedno sa ostalim igračima u timu osmisliš park – šetaliste koristeći ponudjene elemente (kockice/ikonice), pod jednim uslovom: pametno iskoristi raspoložive novčane resurse.

Pobednički tim je onaj koji realizuje najviše željenih ideja u okviru zadatog vremena, ne prekoračivši raspoloživi budžet! Sve učesnike očekuju zeleni pokloni a najbolji osvajaju biljke koje mogu posaditi na svojoj terasi ili dvorištu.

Igrači takođe dobijaju priliku da se upoznaju sa alternativnim načinom ozelenjavanja zapuštenih prostora kroz obilazak bašte koja od skoro raste u Španskoj kući u okviru projekta “Zdravamala”

Broj mesta je ograničen prijave se primaju do 10.07. u 17h na mejl info@bfc.rs ili telefonom 065/8554415

 

zelena promenada_poziv 2_resize

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img