Mama, nisi sama!

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte uvek imate kod kuće, kako biste mogli da ga primenite odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa!

Svaka mama se budi sama.

Sama sa svojim isplaniranim obavezama, nezavršenim kućnim poslovima, neposlatim poslovnim mejlovima, nerazjašnjenim misterijama nestalih dečjih čarapica…

Iako je okružena voljenima, koji joj pružaju ogromnu ljubav, pomoć i podršku, njen je svet ponekad usamljen.

Zato što u začaranom krugu prevelikog broja radnji i obaveza, pokreta i okreta koji se stalno ponavljaju, njoj se ponekad čini da se vrti usamljena i iscrpljena, iz dana u dan. Jer na mnogo zahteva i predviđenih i nepredviđenih situacija, ona uvek mora da ima spremno rešenje.

Zato redovno nosi rezervnu dečju garderobu kada posećuju igraonicu ili park. Uvek drži pojačano zvono telefona kada su mališani u vrtiću ili u školi. U torbi joj je obavezno neka brza i zdrava užina, za svaki slučaj…

A kada je u gluvo doba noći probudi malaksali glasić koji doziva: “Maaaama”, ili čuje samo bespomoćno plakanje, ona odmah zna da na putu do dečje sobe mora da uzme toplomer.

 Ali ona se tada ne oseća usamljeno, a još manje bespomoćno. Jer mama je spremna. Ona uvek u svojoj kućnoj apoteci ima Viranto Forte, svog saveznika i pomoćnika kada se jave prvi simptomi prehlade ili gripa.

I dok ponovo uspavljuje svog mališana i ljubi topli i mirisni na san, najdraži obraz, ona se oseća osnaženo i sigurno.

Jer shvata da živi u najlepšem začaranom krugu – punom najiskrenijih zagrljaja, musavih poljubaca i bezuslovne ljubavi.

Mama, nisi sama!

Viranto forte

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte uvek imate kod kuće, kako biste mogli da ga primenite odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa!

 Zašto je Viranto forte delotvoran?

 Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Delotvornost i bezbednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

 Na osnovu objavljenih kliničkih studija Evropsko respiratorno društvo dalo je potvrdu da je ekstrakt pelargoniuma prirodni sastojak za tretman akutnog bronhitisa. U Nemačkoj je ekstrakt pelargonijuma zvanično registrovan za primenu kod akutnog bronhitisa, a neke zemlje, kao što je Velika Britanija, su ga uvele  u nacionalne preporuke kao prvu liniju primene kod kašlja.

 

Preporučujemo i kapsule za odrasle Viranto Adults.

 

Izvori

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Objavljeni PRELIMINARNI REZULTATI završnog ispita – mala matura 2024

Nakon preliminarnih rezultata na redu je rok za žalbe

Biljana Vasić: Zvono za razlaz je pisnulo i sve što je bilo, polako se zaboravlja

I tako do nove oluje, do novih nezananja, do sledećeg zaprepašćenja nad stvarnošću koju živimo, do narednog nagoveštaja da je balon pred pucanjem. A oluje su ćudljive. Nikada se ne zna koja će biti naša...

Danas se obeležava SVETSKI DAN MUZIKE

Svakog 21. juna širom sveta obeležava se svetski dan muzike - umetnosti u kojoj uživamo na razne načine

Crveni meteo-alarm za naredne dane – pročitajte šta to znači

Samo što je stiglo leto - temperature već tropske zbog čega stručnjaci najavljuju da će na snazi biti crveni-meteo alarm

Objavljena rešenja za TEST IZ IZBORNOG PREDMETA – mala matura 2024

Poslednji test koji su mali maturanti polagali bio je iz predmeta koji su sami odabrali

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img