Iza svakog malog superheroja stoji supermama

Ona još zna i da je važno da bude spremna. Zato uvek u kućnoj apoteci ona ima Viranto forte. Jer Viranto je najdelotvorniji ako se primeni odmah.

Viranto forteDanašnji mališani su pravi superheroji. Od kada ujutru otvore oči, pred njima je dan kao stvoren za herojska dela. Zbog toga je i mnogo izazova pred njima. Već od ranog jutra na putu u škole i vrtiće, oni se suočavaju sa njima.

Moraju da odole blatnjavoj barici koja ih mami da se u njoj iskaču, da u žurbi prođu pored komšijskog dalmatinca, iako baš žele da sa njim istrče bar tri kruga oko zgrade, da se vezani voze u auto sedištu automobila, iako su baš želeli do vrtića onim novim ogromnim tramvajem… I kada stignu u vrtić da hrabro uz osmeh mahnu mamama… Jer i mamu treba ohrabriti da će sve biti u redu.

Ni mamama malih superheroja nije lako. Ali one su supermame, pa dan po dan savladavaju hrabro i odlučno.

Ipak, kada krenu hladniji dani supermama počne da strepi… Jer ona zna da su virusne infekcije, poput prehlade i gripa uobičajene tokom hladnjeg dela godine i da često traju sve do sredine proleća. One znaju i to da su prehladi naročito sklona mlađa deca koja nemaju potpuno razvijen imuni sistem.

Supermama zna

Supermama zna da se, prema statističkim podacima, mala deca razboljevaju od respiratornih virusnih infekcija u proseku i do 6 puta godišnje. Čak 10% dece dobije infekciju više od 10 puta godišnje.

Ona zna da je za jačanje imuniteta veoma važno unošenje preporučenih vitamina i minerala, kvalitan san, zdrava ishrana, fizička aktivnost. I ona se trudi da ništa od toga ne izostane. Ona zna i da su s vremena na vreme virusne infekcije ipak neminovne, bez obzira na trud koji ulaže.

Zato ona zna šta treba da radi kada se jave simptomi prehlade i gripa. Ceneći snagu prirode, ona deci uvek daje sirup Viranto Forte jer zna da je potpuno prirodan i efikasan sa svojom jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka.

Ona još zna i da je važno da bude spremna. Zato uvek u kućnoj apoteci ona ima Viranto forte. Jer Viranto je najdelotvorniji ako se primeni odmah, najbolje u prva dva sata od pojave simptoma.

Svaka supermama ima superoružje koje može da izvuče kada je potrebno.

Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Delotvornost i bezbednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Na osnovu objavljenih kliničkih studija Evropsko respiratorno društvo dalo je potvrdu da je ekstrakt pelargoniuma prirodni sastojak za tretman akutnog bronhitisa. U Nemačkoj je ekstrakt pelargonijuma zvanično registrovan za primenu kod akutnog bronhitisa, a neke zemlje, kao što je Velika Britanija, su ga uvele  u nacionalne preporuke kao prvu liniju primene kod kašlja.

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte uvek imate kod kuće kako biste mogli da ga primenite odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa!

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img