Nikol Kidman: Volela bih da imam desetoro dece, ali nije mi dato

Nikol Kidman priznala je da joj je žao što nije imala desetoro dece: Nije mi dat taj izbor

Nikol Kidman oduvek je sanjala o velikoj porodici. Pedesetčetvorogodišnja glumica zvezda je naslovne strane novog izdanja časopisa Marie Claire Australia, za koji je otvoreni pričala o svojoj karijeri i neostvarenoj želji da ima više dece.

„Volela bih da sam imala više dece, ali nije mi dat taj izbor“, rekla je Kidman.

Sa suprugom Kitom Urbanom, Kidman ima ćerke Sandej Rouz (13) i Fejt Margaret (10), dok je s Tomom Cruzom usvojila Izabelu (28) i sina Konora (26).

„Volela bih da imam desetoro dece. Ali dobila sam priliku da budem majka drugoj deci. Imam šest nećaka i nećakinja i kuma sam dvanaestoro dece. Volim majčinstvo, volim decu: neobična su, smešna i nefiltrirana. Možete videti kako rastu i slati ih na njihov put“, pojasnila je.

Dok je od 1990. do 2001. bila u braku s Kruzom, Kidman je u dvadesetima doživela ektopičnu trudnoću i spontani pobačaj i rekli su joj da su male šanse da će uspeti da začne.

„To je bila ogromna, bolna čežnja. I gubitak! O pobačaju se ne govori dovoljno. To je ogromna tuga za određene žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a s druge ogromna količina radosti. Kad dobijete dete nakon toga, samo možete odahnuti“, izjavila je 2018. za Tatler.

Kidman se sa sestrom Antoniom i njihovom decom doselila u porodičnu kuću dok traje snimanje nove serije Nine Perfect Strangers. 

„Jednostavno volim decu. Više nego odrasle. Volim biti okružena decom. Kit je morao da ode u Nešvil zbog izlaska novog albuma pa sada živim okružena s petoro dece. Sestra je odlučila da mi pomogne dok snimam“, dodala je.

Izvor: Index.hr

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img