Objavljeni PRELIMINARNI REZULTATI završnog ispita – mala matura 2024

Nakon preliminarnih rezultata na redu je rok za žalbe

Na Viber kanalu za informacije vezane za malu maturu objavljena je informacija da su preliminarni rezultati završnog ispita na zvaničnom sajtu Moja srednja škola.

Učenici koji su polagali završni ispit – malu maturu 2024 – mogu pogledati preliminarne rezultate završnog ispita, nakon čega imaju pravo da podnesu žalbu.

Podnošenje prigovora na preliminarne rezultate završnog ispita (preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi) realizovaće se u subotu 22.06. od 8:00 do 15:00 časova.

Rok za dostavljanje odgovora prvostepene komisije na prigovore učenika na preliminarne rezultate završnog ispita (elektronskim putem i neposredno u osnovnoj školi) je nedelja 23.06. do 08:00 časova – stoji u obaveštenju na Viber kanalu MOJA SREDNJA ŠKOLA Info kanal.

Podnošenje prigovora na preliminarne rezultate završnog ispita drugostepenoj komisiji (preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi), realizovaće se u nedelju 23.06. od 8:00 do 15:00 časova.

Konačne rezultate male mature učenici mogu očekivati 25. juna.

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img