Premijera animiranog i sinhronizovanog filma „Kako da dresirate svog zmaja 2”

Ekipa glumaca koja je sinhronizovala animiranu avanturu ,,Kako da dresirate svog zmaja 2 3D” predstavila je film i likove iz filma na konferenciji održanoj u McDonald’s restoranu na Terazijama.   Premijera filma ,,Kako da dresirate svog zmaja 2 3D” održaće se u subotu, 14. juna, u bioskopu „Cineplexx Ušće Shopping Center” u okviru Porodičnog dana. […]

Ekipa glumaca koja je sinhronizovala animiranu avanturu ,,Kako da dresirate svog zmaja 2 3D” predstavila je film i likove iz filma na konferenciji održanoj u McDonald’s restoranu na Terazijama.

 

Premijera filma ,,Kako da dresirate svog zmaja 2 3D” održaće se u subotu, 14. juna, u bioskopu „Cineplexx Ušće Shopping Center” u okviru Porodičnog dana.

Glumci koji su radili sinhronizaciju „Kako da dresirate svog zmaja 2” pokloniće se najvernijim fanovima epske trilogije posle projekcije u 15h i pre projekcije u 17h.

Premijera filma se dešava u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a u planu je da između projekcija u holu bioskopa budu organizovane radionice i igraonice inspirisane filmom o Vikinzima i zmajevima. Specijalni gosti biće finalisti konkursa „Moj Zmaj – dečija mašta može svašta“ koji će izložiti svoje jedinstvene radove.

Uzbudljivo drugo poglavlje „Kako da dresirate svog zmaja” vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili. Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove. Nakon što u jednoj takvoj ekspediciji otkriju tajnu ledenu pećinu, kuću stotina novih zmajeva i njihovog misterioznog vođe, dvojica prijatelja naći će se u centru bitke kojoj je cilj da se zaštiti mir. Jedino ako udruže snage njih dvojica imaju snagu da promene budućnost zmajeva i ljudi.

Studio „Dreamworks“ je režiju sinhronizacije filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“ na srpski poverio glumcu Milanu Antoniću.  Glas glavnom junaku, Vikingu Štucku, pozajmio je mladi glumac Predrag Vasić, dok su ostalim likovima glasove dali: Danica Maksimović, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Marković, Marko Kon, Milena Živanović, Milan Milosavljević, Marija Mikić, Željko Maksimović, Predrag Damjanović, Marko Mrđenović i mnogi drugi.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img