Sniženje cena Chicco odeće i obuće u Aksi

Moderan dizajn i krojevi, vesele boje i neizostavan kvalitet Chicco modela učiniće da vaši mališani u svakoj prilici izgledaju kao prave modne zvezde

Chicco-odeca-i-obuca,-snizenjeU Aksa radnjama na Novom Beogradu (Jurija Gagarina 26 i Bulevar Mihajla Pupina 181), Novom Sadu (Bulevar vojvode Stepe 74), kao i u Aksa internet radnji startovalo je sniženje cena Chicco odeće i obuće.
U Chicco modnom kutku na sniženju su modeli za sezonu proleće/leto 2016, i to iz dve kolekcije: Moj prvi Chicco, za mališane od rođenja do dve godine, i Moj Chicco za klince od dve do osam godina.
Pored odeće, na sniženju su i modeli Chicco obuće, u veličinama od 17-35, od prvog bebinog koraka do prvih školskih dana.
Moderan dizajn i krojevi, vesele boje i neizostavan kvalitet Chicco modela učiniće da vaši mališani u svakoj prilici izgledaju kao prave modne zvezde, u vrtiću, parku, igraonici ili na šetalištu.

Sniženje će trajati do isteka zaliha.
Čekamo vas u Aksi!

(promo)

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Marija Montesori o izgradnji volje kod deteta

Knjiga “Upijajući um” najdetaljnije predstavlja teoriju vaspitanja Marija Montesori do koje je došla višedecenijskim proučavanjem i radom sa decom.

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img