Vikend radionica: Joga smeha za zdraviji život

Centar za uravnotežen i kvalitetan život „Balans medika“ poziva vas na predivno druženje u Hotelu Norcev, smeštenom na prelepoj Fruškoj gori (Iriški venac), oazi mira, zdravog vazduha i voden  na odmor i praznik za oči, uši, dušu i telo. Ovde će se održati vikend seminar isceliteljske Joge smeha i meditacije pod vođstvom Vinoda Bhartija, učitelja […]

Centar za uravnotežen i kvalitetan život „Balans medika“ poziva vas na predivno druženje u Hotelu Norcev, smeštenom na prelepoj Fruškoj gori (Iriški venac), oazi mira, zdravog vazduha i voden  na odmor i praznik za oči, uši, dušu i telo.

Ovde će se održati vikend seminar isceliteljske Joge smeha i meditacije pod vođstvom Vinoda Bhartija, učitelja smeh joge i prof. dr Spomenke Mujović.
Tvorac, indijski neuropsihijatar Madan Katarija, osnovao je ovu antistres terapiju 1995, a bazira se na vežbama disanja koja vode svojevrsnom oslobađanju od problema koje opterećuju savremenog čoveka. Istraživanja su pokazala da su ovakve metode borbe protiv stresa mnogo efikasnije od mnogobrojnih antidepresiva, a potvrda toga je da je ta vrsta joge sve popularnija.
Smeh je pozitivna i moćna emocija koja ima sve sastojke potrebne za pojedinca da se menja i da menja svet na miran i pozitivan način.
Probudite, pokrenite, poboljšajte svoje mentalno, duhovno i fizičko zdravlje!

 

Vikend program: Isceliteljska smeh joga i meditacija

Program vode Vinod Bharti (Indija, Tajvan), učitelj smeh joge i Prof.dr Spomenka Mujović (Srbija).

25. April
9.00: dolazak u hotel Norcev
10.00 – 13.00: Prvi deo programa (dobrodošlica, uvod, šta je meditacija?, šta je isceljivanje?)
13.00 – 14.30: Pauza za ručak i odmor
14.30 – 19.00: Drugi deo programa (razumevanje čakri, isceljujuća moć smeha i meditacije)
19.00 – 20.00: Večera
20.00 – dalje: Zabava, druženje, šou program

26. april
7 -8.00: Zajednička jutarnja meditacija, pročišćavanje čakri disanjem
8 – 9.30: Doručak, odmor
9.30 – 13.00: Treći deo programa (četiri elementa, meditacija; povezivanje sa srcem/izvorom, meditacija)
13.00 – 14-00: Ručak
14.00 – 16.00: Slobodno druženje, pitanja, razgovori…
Kraj programa.

Cena Vikend programa sa učiteljem smeh joge Vinodom Bhartijem je EUR 50,00 ili RSD 6.100,00. Plaćanje na licu mesta, po dolasku u hotel. Cena uključuje dvodnevni program i boravak u hotelu (noćenje i vegetarijanski obroci). Cena ne uključuje prevoz.
Ponesite manju prostirku i jastuk za meditaciju, kako biste udobno sedeli na podu – postoji mogućnost sedenja i na stolici. Preporučujemo da ponesete udobnu odeću, deblje čarape i veći topao šal. Takodje, ponesite kupaći kostim, ako želite (u hotelu postoji bazen).
Za sve dodatne informacije možete pozvati: 0621480790 (Prof.dr. Spomenka Mujović).
Prijavljivanje do 20. aprila na email: svezeizsvemira@gmail.com – nakon tog datuma, neće biti mogućnosti za prijavljivanje zbog organizacije u hotelu.

 

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img