Da mogu, i oni bi: Ovako tate promovišu dojenje

Kada je Hektor Kruz postao tata, saznao je kroz kakva sve iskušenja prolaze žene koje doje, naročito kada to žele da čine u javnosti, i shvatio da očevi ne znaju o dojenju onoliko koliko bi trebalo niti ženama pružaju dovoljno podrške.   Odlučio je da pokuša to da promeni i pokrenuo „Projekat dojenje“. U pitanju […]

Kada je Hektor Kruz postao tata, saznao je kroz kakva sve iskušenja prolaze žene koje doje, naročito kada to žele da čine u javnosti, i shvatio da očevi ne znaju o dojenju onoliko koliko bi trebalo niti ženama pružaju dovoljno podrške.

 

Odlučio je da pokuša to da promeni i pokrenuo „Projekat dojenje“. U pitanju je serija fotografija na kojima se očevi pretvaraju da doje, uz reči „Da mogu, i ja bi“.

„Verujem da borbu protiv predrasuda o dojenju treba početi među muškarcima“ izjavio je Hektor za Hafington post.

„Projekat dojenje“ trenutno prikuplja novčana sredstva za promociju dojenja kroz časove podrške u 2015. godini.

tate i dojenje (1) tate i dojenje (3) tate i dojenje (4) tate i dojenje (5)

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Marija Montesori o izgradnji volje kod deteta

Knjiga “Upijajući um” najdetaljnije predstavlja teoriju vaspitanja Marija Montesori do koje je došla višedecenijskim proučavanjem i radom sa decom.

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img