Kako tata izlazi na kraj sa četvoro male dece?

Den je uspeo da obuče klince za 12 sekudni brže nego što to mama obavi, a ovaj simpatični video je za samo jedan dan imao 390.000 pregleda.

Pre nekoliko dana je Internetom kružio video u kojem mama oblači četvoro dece, a sada pogledajte kako se na tom zadatku snalazi tata.

Pre samo nedelju dana, svi su bili oduševljeni videom u kojem mama Kori Vajt (26) oblači svoje četvoro mališana, od koji su troje stari osam meseci, a najstarije dete ima dve godine.

Zašto ovi dečaci ne slušaju mamu, već samo tatu?

Sada je njen suprug Den Gibson odlučio da svetu demonstrira svoje sposobnosti i moramo priznati, ovo je tata za medalju!

Izvor: YouTube

Kori je na Facebook stranici koju ona i njen suprug vode napisala: „Mislim da je pobedio, dajte samo malo vremena da ljudi vide snimak“.

Inače, Den je uspeo da obuče klince za 12 sekudni brže nego što to mama obavi, a ovaj simpatični video je za samo jedan dan imao 390.000 pregleda. Snimak na kojoj Kori oblači mališane ima više od 70 miliona pregleda.

Kako moderne tate menjaju lice roditeljstva

Mnogima su ovi video snimci toliko simpatični, da su ih izgleda „ozbiljno“ analizirali: „Ključ je u tome pustiti Emili (najstarije dete) da se igra dok ne dođe red da nju obuku. To je razlog zašto je tata pobedio! On ne dozvoljava Emili da ga uznemirava. Hahaha!“, jedan je od komentara na ovaj snimak.

Izvor: Mondo

spot_img
spot_img

Najnovije

TREĆI NAUČNI PIKNIK – Nezaboravni dvodnevni naučni događaj za celu porodicu

Naučni piknik se otvara u petak 17. maja u 11 časova, kada će nastupiti Jelena Petošević sa horom Šumarskog fakulteta.

Kao da je majka apstraktno i magično biće koje zavlada ženom čim se porodi i sve zna i sve može

Za sve nove mame i za sve one koji su joj blizu ili daleko - koji je sreću svaki dan ili tek ponekad, koji su joj familija ili prijatelji...

DEDINSKI KVARTET: Deda, ti si bezobazan

Koliko nam je deda važna figura u životu - zna svako ko je odrastao sa (bar) jednim i ko ga i dalje ima. Ali koliko su dedi važni unuci?! E to je nešto što se rečima jedva može opisati...

Ekseri u ogradi – moćna životna lekcija

Često nam je potrebna opomena, podsetnik ili životna lekcija kako bismo nastavili onako kako mislimo da je bolje i za nas i za sve oko nas.

Najvažnije lekcije sa konferencije “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” – Fondacija Novak Đoković

U petak, 10. maja u mts dvorani održana je konferencija “Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice” u organizaciji Fondacije Novak Đoković, na kojoj je predavalo više od 25 stručnjaka iz zemlje i regiona

Pratite nas

KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img