Ovako se podstiče čitanje: Klupe posvećene dečijim književnim junacima širom Londona

Kao deo kampanje za podsticanje čitanja knjiga, širom Londona postavljeno je 50 klupa, specijalno dizajniranih u stilu popularnih dečjih romana (čija radnja ima veze sa Londonom).     Posetioci mogu da ih pronađu prateći seriju tragova koje imaju veze sa pisanjem, piscima i knjigama. Između ostalih, na klupama se mogu videti meda Padington, Klarisa Bin, […]

Kao deo kampanje za podsticanje čitanja knjiga, širom Londona postavljeno je 50 klupa, specijalno dizajniranih u stilu popularnih dečjih romana (čija radnja ima veze sa Londonom).

 

 

Posetioci mogu da ih pronađu prateći seriju tragova koje imaju veze sa pisanjem, piscima i knjigama. Između ostalih, na klupama se mogu videti meda Padington, Klarisa Bin, Petar Pan, Šerlok Holms, Meri Popins, junaci Dr Sijusa, Žila Verna i Džeklin Vilson. Klupe u okviru kampanje „Books about Town“ koju su pokrenule dve humanitarne organizacije i Nacionalni fond za pismenost mogu se naći u Blumsberiju, Griniču, Riversajdu i Sitiju do sredine septembra, kada će biti prodate na aukciji (a sav novac od prodaje biće upotrebljen za borbu protiv nepismenosti).

(Travelmagazine.rs)

klupe za citanje (1) klupe za citanje (1) klupe za citanje (1) klupe za citanje (2) klupe za citanje (2) klupe za citanje (3) klupe za citanje (3) klupe za citanje (4) klupe za citanje (4) klupe za citanje (5) klupe za citanje (5) klupe za citanje (6) klupe za citanje (6) klupe za citanje (7) klupe za citanje (7)

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img