Uživam da užinam: Integralne tortilje sa pavlakom, pilećim mesom i zelenom salatom

Integralne tortilje sa pavlakom, pilećim mesom i zelenom salatom, rotkvice, zeleno grožđe, miks bademi, lešnici i orasi, integralni keks (dve vrste) 

Predstavljamo vam našu novu rubriku Uživam da užinam, koju započinjemo u saradnji sa Danijelom Dakić, autorkom instagram profila Stefanova užina, koja će svakodnevno deliti sa nama kreativne predloge užine za mališane:

Za danas je predlog da napravite brze tortilja zalogaje. Gotovu tortilju (naša je integralna) premažete namazom po želji, napunite povrćem, mesom ili nečim suhomesnatnim, sirom i zavijete kao palačinku. Seckate male zalogaje kako bi klinci lako mogli da ih klopaju. Naše su punjene pavlakom, pilećim mesom (ostatak od ručka prethodni dan, pa ih iskoristimo na ovaj način, zelenom salatom).

Užina:

– integralne tortilje sa pavlakom, pilećim mesom i zelenom salatom 🌯
– rotkvice
– zeleno grožđe 🍇
– miks bademi, lešnici i orasi 🌰
– integralni keks (dve vrste) 🍪

Prijatno!

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Marija Montesori o izgradnji volje kod deteta

Knjiga “Upijajući um” najdetaljnije predstavlja teoriju vaspitanja Marija Montesori do koje je došla višedecenijskim proučavanjem i radom sa decom.

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img