Žene ja se vama divim. Ovaj teror pred praznike samo vi možete da izdržite.

Reću ovo samo drage moje dame pred praznike ja da sam na vašem mestu ostavio bih i muža, decu,kuću, kućnog ljubimca i pobegao...

Žene ja se vama divim. Ovaj teror pred praznike samo vi možete da izdržite. Moja žena prehlada jaka i sada je van stroja.

Četrnaest puta sam bio u prodavnici. Upravo sam izvadio kaladont iz frižidera, a kesu pirinča našao na veš mašini. Mleveno meso za sarmu oseća se na ribu. Jbg niko mi nije rekao da to ne ide u istu kesu. Pavlaku iz friza sam izvadio na vreme.

Trenutno su mi nestale dve kutije jaja, a mašinu za veš sam zatvorio. Čekam ćerku da dodje da mi otvori. Ko zna jaja su to? Ćerka mi govori ,, relax“ tata. Reko i ja tebi sve po spisku na šta mi govori da se opustim. Ja da se opustim dok tata me pita jesam kupio panazol za bolove u želucu. Kupio sam tata kupio. A kaladont pita? Jesam tata jesam evo sad ga izvadio iz frižidera. Samo mi pomenuo mater i njeno poreklo.

Karma je čudo uvek kažem urnisao sam Velju kad je spremao slavu. Vratilo se sve ko bumerang. Mihajlo mi objašnjava ko šta jaši od konja za Božić. Samo sam mu pokazao da me “ preskoči “. Imao bih ja tu još mnogo da kažem ali neću.

Reću ovo samo drage moje dame pred praznike ja da sam na vašem mestu ostavio bih i muža, decu,kuću, kućnog ljubimca i pobegao u tri…. Pa treba to izdržati!!!

Realno vi ste heroji❤️!!! Kaže mi ćerka tata mi ćemo zaviti sarme. Sarme??? Vidi sine, bensedin tatin i cigare će ublažiti posledice stresa od svega.

Autor: Boris Miljković

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img